Kérdőíves pénzkeresés

A legjobb kérdőíves oldalak

2018. december 20. -

kerdoivesoldalak.jpgRengeteg olyan weboldal van, ahol kérdőívek kitöltésével lehet pénzt keresni, azonban nem mindegyik ugyanolyan jó. Van amelyik többet fizet, van amelyik kevesebbet, van amelyik nem érhető el Magyarországról, és van amelyik ugyan elérhető, de nincsenek tesztek a magyar célközönség számára. Az alábbi listában azok a kérdőíves oldalak szerepelnek, amiket kipróbáltam, és itthonról is megfelelően működnek.

Daedalus Online

A Daedalus Online egy néhány éves oldal Magyarországon (máshol már régebb óta üzemel), de már a legjobbak közé tartozik. Rendszeres kérdőívei miatt mindenképpen érdemes csatlakozni hozzá. Regisztrálj itt!

Országos Panel

Viszonylag új magyar nyelvű oldal. Regisztráció után egy 50 pontos kérdőívet kapsz, majd telefonon ellenőrzik az általad megadott adatokat (újra el kell mondanod a nevedet, születési dátumodat, irányítószámodat és a legmagasabb iskolai végzettségedet). Ezután e-mailben kapod a kérdőíveket. A kifizetési limit 2500 Ft (2050 pont), a pénzt a bankszámládra utalják. Regisztrálj itt!

Mobrog

A Mobrog az egyik legnépszerűbb kérdőíves oldal hazánkban. Rendszeresen vannak rajta kérdőívek és megbízhatóan fizet, ezért érdemes csatlakozni. Regisztrálj itt:

MarketAgent

Természetesen nem maradhat ki a listából a MarketAgent, ami a legismertebb itthonról is elérhető kérdőíves oldal. A pénzkeresős fórumokban jellemzően külön fórumtéma van csak a MarketAgent számára, és a legtöbb kérdőíves oldalakkal foglalkozó blog elsőként említi - nem véletlenül. A MarketAgent megbízható, rendszeresen vannak tesztek, és fizet is. Nem szabad kihagyni! Regisztrálj itt:

Populáció

A Populáció magyar nyelvű oldal, amit az Ipsos működtet. Kifizetési limit nincs, akár egy kérdőívvel keresett összeget is átutalnak. Regisztrálj itt!

SurveyRewardz

A SurveyRewardz igazából akár első helyen is lehetne a kérdőíves oldalak között, csupán azért szorult lejjebb, mert angol nyelvű oldalról van szó (bár vannak rajta magyar nyelvű kérdőívek is). Ugyan az oldal nem magyarul van, rengeteg nemzetközi vagy épp Magyarországot is célzó kérdőív található a rendszerben, és a kérdőíves oldalakhoz képest jól fizetnek, ezért ha tudsz angolul, akkor az egyik legjobb választás. Mivel nem minden kérdőívről küld ki e-mailt, érdemes rendszeresen figyelni az oldalt, hogy minél többet kereshess vele. Regisztrálj itt!

UniqPaid

Angol nyelvű oldal, ahol a kérdőívek mellett többfajta más pénzkeresési lehetőség is elérhető. Kifizetési limit nincs, és a pénz kikérésekor nem számít fel semmilyen költséget sem. Regisztrálj itt: UniqPaid.com

WowApp

A WowApp egy angol nyelvű alkalmazás, ami mobiltelefonon, tableten vagy PC-n is elérhető. A kérdőíves pénzkeresés mellett több különböző lehetőség is van pénzt keresni, például játékkal, videónézéssel, mobiltelefon képernyőzáron megjelenő reklámokkal is. Ha szoktál on-line vásárolni a WowApp segítségével néhány százalék pénzvisszatérítést kaphatsz sok különböző (köztük magyar) webshopban. Érdemes meghívni a barátaidat is, mert jutalék jár az ő keresetük után is. Regisztrálj itt a rózsaszín "Join ..." gombra kattintva!

SuperPay

Angol nyelvű oldal, ahol főleg a kérdőíves részleget érdemes nézni, bár más módon is lehet pénzt vagy pontokat keresni. A pontokat is lehetőség van később pénzre váltani (vagy Amazonos ajándékkártyára), ehhez azonban először el kell érnünk pénzben a kifizetési limitet, és legalább egyszer ki kell kérnünk az összegyűlt pénzünket. Az Earn Money menüpont alatt vannak a pénzes kérdőívek, érdemes rendszeresen megnézni, hogy a sok lehetőség közül épp melyik kínál itthonról is elérhető kérdőívet. A pénz kikéréséhez ellenőrizni kell a telefonszámunkat. Ha mobiltelefonról nem menne, akkor más szolgáltatóval vagy vonalas telefonnal érdemes próbálkozni. Regisztrálj itt, és máris kapsz $0.20 bónuszt!

Keep Rewarding

Angol nyelvű oldal, ahol szintén vannak magyaroknak is szóló kérdőívek. Emellett más módokon, például videónézéssel is lehet pénzt keresni. Az oldalon sok különböző lehetőség van, és némi időbe telik, amíg az ember minden menüpontot átnéz, és kitapasztalja, hogy mit tud, és mit éri meg neki csinálni, de érdemes rászánni az időt, mert a hasonló oldalak közül ez az egyik legtöbb Offerwall-os jutalékot adó oldal. Regisztrálj itt!

További oldalak

További oldalakat találsz még ebben az összehasonlító táblázatban, rendszeres friss ajánlatokért pedig csatlakozz a Kérdőíves pénzkeresés Facebook csoporthoz vagy iratkozz fel erre a hírlevélre!

Töltsd ki a felméréseket