Kérdőíves pénzkeresés

A legjobb kérdőíves oldalak

2018. december 20. -

Rengeteg olyan weboldal van, ahol kérdőívek kitöltésével lehet pénzt keresni, azonban nem mindegyik ugyanolyan jó. Van amelyik többet fizet, van amelyik kevesebbet, van amelyik nem érhető el Magyarországról, és van amelyik ugyan elérhető, de nincsenek tesztek a magyar célközönség számára. Az alábbi listában azok a kérdőíves oldalak szerepelnek, amiket kipróbáltam, és itthonról is megfelelően működnek.

Daedalus Online

A Daedalus Online egy néhány éves oldal Magyarországon (máshol már régebb óta üzemel), de már a legjobbak közé tartozik. Rendszeres kérdőívei miatt mindenképpen érdemes csatlakozni hozzá. Regisztrálj itt!

MarketAgent

Természetesen nem maradhat ki a listából a MarketAgent, ami a legismertebb itthonról is elérhető kérdőíves oldal. A pénzkeresős fórumokban jellemzően külön fórumtéma van csak a MarketAgent számára, és a legtöbb kérdőíves oldalakkal foglalkozó blog elsőként említi - nem véletlenül. A MarketAgent megbízható, rendszeresen vannak tesztek, és fizet is. Nem szabad kihagyni! Regisztrálj itt:

SurveyRewardz

A SurveyRewardz igazából akár első helyen is lehetne a kérdőíves oldalak között, csupán azért szorult a harmadik helyre, mert angol nyelvű oldalról van szó. Ugyan az oldal nem magyarul van, rengeteg nemzetközi vagy épp Magyarországot is célzó kérdőív található a rendszerben, és a kérdőíves oldalakhoz képest jól fizetnek, ezért ha tudsz angolul, akkor az egyik legjobb választás. Mivel nem minden kérdőívről küld ki e-mailt, érdemes rendszeresen figyelni az oldalt, hogy minél többet kereshess vele. Regisztrálj itt!

Points2shop

Az előzőhöz hasonló oldal, de itt a kérdőívek mellett más lehetőségek is vannak pénzkeresésre. Fontos, hogy minden ajánlatnál megnézd, hogy pénzt vagy (termékre beváltható) pontot ad. A beállításoknál érdemes megadni, hogy minden kérdőívről kérsz értesítést, illetve érdemes letölteni az alkalmazásukat is ($0.10 jár érte + abban is tudsz pénzt keresni). Regisztrálj itt!

Prolific

A Prolific egy különleges kérdőíves oldal. Itt nem cégek, hanem tudományos kutatást végző egyetemek adják a kérdőíveket, amik ennek megfelelően érdekesebbek is: különböző pszichológiai játékok, IQ tesztek és hasonló feladatok jönnek, amiknek a többségét én még ingyen is szívesen megcsinálnám. És ez még nem minden! A Prolific nagyságrendekkel fizet többet a többi kérdőíves oldalhoz képest. Az egyetlen hátránya, hogy ez is angol nyelvű, ugyanakkor rendszeresen jönnek hazánkból is elérhető kérdőívek. Az egyes feladatokról csak akkor jön e-mail, ha nagyon nincs senki, aki megcsinálta volna. Ha tényleg értesülni akarsz a kérdőívekről, akkor egy fülön folyamatosan nyitva kell tartanod az oldalt. További hasznos tudnivaló, hogy mivel a pénz kikérésekor fix díjat vonnak le, érdemes minél tovább gyűjteni a pénzt, és egyszerre kikérni egy nagyobb összeget. Regisztrálj itt!

PaidViewpoint

Angol nyelvű oldal, ami a komplett regisztráció után $1-t ad kezdésként. A kérdőívek rendszeresek, és ha mindig őszinte és minőségi válaszokat adunk, nő az oldalon kijelzett minőségi pontszámunk, ennek hatására pedig több kérdőívet kaphatunk, és többet is fizetnek a válaszainkért. Regisztrálj itt!