Kérdőíves pénzkeresés

Fizetett felmérések otthonról

2020. április 08. -

fizetettfelmeresekotthonrol.pngSokan, különösen a budapestiek ismerhetik azokat a fizetett felméréseket, amikre a körútról vagy épp a Blahán hívnak be embereket: válaszolsz néhány kérdésre, esetleg megnézel egy reklámot, és a véleményedért cserébe pénzt vagy valamilyen terméket kapsz. Kevesebben tudják, hogy ilyesmire otthonról, online is van lehetőség, pedig ez most, mikor mindenki home officeban van, vagy csak otthon üldögél tétlenül, különösen hasznos lehet.

Az otthonról kitölthető fizetett felmérések általában bankszámlára vagy PayPal-ra fizetnek. Ritkábban előfordul, hogy ha egyikkel sem rendelkezel, akkor a személyes felmérésekhez hasonlóan más módon, termékkel vagy ajándékkártyával fizetnek, de ez általában mindig csak egy második opció a pénz mellett.

A legnépszerűbb fizetett felméréses oldalak:

YouGov

Országos panel

Daedalus online

Univox

SurveyTime (Ez az oldal angol felületű, de a kérdőívek magyarok. Cserébe minden kitöltés után azonnal utal.)

TGM Panel

Érdemes minél többre regisztrálni, mivel így több különböző felmérésen vehetsz részt, és többet tudsz keresni. A kérdőíves oldalakról egy teljesebb listát ide kattintva találsz. További segítséget ebben a Facebook csoportban kaphatsz.

süti beállítások módosítása