Kérdőíves pénzkeresés

Earnably vélemény

2019. április 19. -

earnably.pngAz Earnably egy angol nyelvű oldal, ahol pénzt kereshetsz kérdőívek kitöltésével, videók nézésével vagy kisebb feladatok elvégzésével is.

Érdemes az oldalon jól körülnézni, és megismerni a lehetőségeket, mivel azok folyamatosan változnak, és nem feltétlenül a kérdőíveknél találod majd meg a legjobban jövedelmező forrást - ugyanakkor persze azokat sem szabad kihagyni! Értesítések híján leginkább az oldal rendszeres látogatása fontos, ha folyamatos jövedelmet akarsz szerezni belőle.

A kérdőívek az Earn menüpont Daily Suveys almenüjében találhatóak. Az itt lévő képek mind külön cégek ajánlataihoz vezetnek, ezért mindegyiket érdemes megnézni minél gyakrabban.

Az eddigi tapasztalatok alapján az amúgy alacsony ($1) kifizetési limit nagyon gyorsan elérhető, ha az ember kipróbálja az oldal által nyújtott lehetőségeket. Ez az ismerkedés nem csak arra jó, hogy megbizonyosodhass róla, hogy valóban fizet, hanem így tudni fogod, hogy mik azok az ajánlatok, amik a leginkább bejönnek neked, és a legtöbb pénzt hozzák.

Összességében nekem bejött az oldal. Bár vannak rajta kevésbé jól fizető ajánlatok is, amikor az embernek van ideje, akkor jó eséllyel tud találni valamit, ami épp fizet.

Regisztrálni itt tudsz.

Ha érdekelnek más kérdőíves oldalak is, nézd meg az itt található összehasonlító táblázatot!

 

 

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása