Kérdőíves pénzkeresés

Netpanel vélemények

2019. január 02. -

netpanel.pngA Netpanel egy magyar kérdőíves oldal. Ez elsőre nem tűnik olyan nagy dolognak, végülis több magyar nyelven elérhető kérdőíves oldal is létezik, azonban ha megnézzük ezeket az oldalakat, általában kiderül, hogy német, angol vagy más külföldi cég áll mögöttük, és csak mellékesen van magyar felületük is a többi nyelv mellett. A Netpanellel nem ez a helyzet, a Netpanelt tényleg egy magyar cég csinálja.

Ha megnézzük a különböző oldalakon írt véleményeket, azt látjuk, hogy az emberek szeretik az oldalt, és többen is megemlítik, hogy jól érezték magukat a kérdőívek kitöltése közben. Valóban, az oldal igen összeszedett, modern, látszik, hogy nem egy gyorsan összedobott, átgondolatlan felület. Mindezek alapján akár a nagyon ajánlott oldalak közé is lehetne sorolni, ha...

...ha fizetnének a kérdőívek kitöltéséért. A Netpanel azonban nem egy igazi pénzkeresős oldal, szó szerint nem is lehet pénzt keresni vele, és nem jutalmazzák a kérdőívek kitöltését. Ehelyett a résztvevők sorsoláson vesznek részt: havi, negyedéves, féléves és néha extra sorsolások vannak, amiken nagyobb dolgokat, pl. iPhone-t vagy okostévét lehet nyerni. Az oldalon jelenleg azt írják, hogy hamarosan bevezetésre kerül, hogy ha valaki több kérdőívet tölt ki, akkor nagyobb esélye van nyerni, jelenleg tehát még nem ez a helyzet. Egy másik hamarosan jelentkező újdonság, hogy a szerzett pontokat garantált nyereményre lehet majd beváltani, de jelenleg ilyen sincs.

Frissítés (jan. 11.): Megújult a Netpanel, most már lehetőség van garantált ajándékra váltani a pontjaidat. Egy 1000 Ft-os vásárlási utalvány 2000 pont, míg egy-egy jelenleg elérhető kérdőív 8 és 20 közötti pontot ad, azaz 4-10 Ft között kapsz 10-20 perces munkáért. Ez azt jelenti, hogy nagyságrendileg 30 Ft-os órabér érhető el az oldalon...

A Netpanel tehát egy jól összeszedett oldal, és nem kell attól félni, hogy a nyeremények "kamuk" lennének - de hogy pontosan mekkora esélyed van a nyerésre, azt nem tudni. Így tehát a részvétel jelenleg egyfajta szerencsejáték (bár ez elvileg nemsokára változni fog), olyan, amiben az esélyeket sem ismered. Ez van, akinek bejön, van, akinek nem - mindenkinek magának kell döntenie róla, hogy megéri-e foglalkozni vele.

Ha szerencsét próbálnál, itt tudsz regisztrálni. Ha pedig olyan kérdőíves oldalak érdekelnek, amik fizetnek a kérdőívek kitöltéséért, nézz körül ide kattintva!

süti beállítások módosítása