Kérdőíves pénzkeresés

A legjobb kérdőíves oldalak

2018. december 20. -

kerdoivesoldalak.jpgRengeteg olyan weboldal van, ahol kérdőívek kitöltésével lehet pénzt keresni, azonban nem mindegyik ugyanolyan jó. Van amelyik többet fizet, van amelyik kevesebbet, van amelyik nem érhető el Magyarországról, és van amelyik ugyan elérhető, de nincsenek felmérések a magyar célközönség számára. Az alábbi listában azok a kérdőíves oldalak szerepelnek, amiket kipróbáltam, és itthonról is megfelelően működnek. (Ha értesülnél az újdonságokról, iratkozz fel erre a hírlevélre!)

Termékrögzítés

"Bizonyos célcsoportot vizsgáló kutatásunk vállalkozó kedvű embereket keres. Nem kell mást tennie, mint a kutatásban vizsgált termékeket rögzíteni egy alkalmazáson keresztül, ezért Ön pontokat kap, amit értékes termékekre vagy utalványokra válthat be. Bővebb információt weboldalunkon talál." - érdemes kipróbálni! Regisztrálj itt!

Daedalus Online

A Daedalus Online egy néhány éves oldal Magyarországon (máshol már régebb óta üzemel), de már a legjobbak közé tartozik. Rendszeres kérdőívei miatt mindenképpen érdemes csatlakozni hozzá. Regisztrálj itt!

Spartoo

Ha regisztrálsz, és kipipálod, hogy részt vennél a panelkutatásokban, 30 000 Ft-os vásárlási utalványt nyerhetsz havonta. Az elégedettségi kérdőív kitöltéséért 3200 Ft jár. Regisztrálj itt!

Toluna

Népszerű nemzetközi oldal, ami magyar nyelven is elérhető. Rendszeres kérdőívek vannak rajta, érdemes csatlakozni. A kérdőívek mellett az oldalon történő aktivitásért is járhatnak pontok. Regisztrálj itt!

GreenPanthea

Magyar kérdőíveket küldő, angol felületű oldal, ami itthon még kevésbé ismert, ezért kevés magyar van rajta. Mikromunkákkal is lehet rajta pénzt keresni. Regisztráció után az adatlapod néhány kérdésének kitöltéséért $5 bónuszt ad. A kérdőívek a Personal Account menüpont Earn Money almenüjében vannak. Regisztrálj itt!

 

TGM Panel

A TGM Panel egy elég új oldal Magyarországon, kevesen használják, és viszonylag sok kérdőív található rajta. Sajnos nem mindenről küld levelet, de ha rendszeresen megnyitod, akkor akár 1-2 naponta is találhatsz kérdőíveket. Regisztrálj itt!

További oldalak

További oldalakat találsz még ebben az összehasonlító táblázatban, rendszeres friss ajánlatokért pedig csatlakozz a Kérdőíves pénzkeresés Facebook csoporthoz vagy iratkozz fel erre a hírlevélre!

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása