Kérdőíves pénzkeresés

YouGov vélemény

2021. január 11. -

yougov.pngA YouGov egy nemzetközi oldal, ami kérdőívek kitöltéséért fizet. Az egyik legismertebb oldalak egyike, így sokan akartak regisztrálni rá korábban is, mindeddig azonban sajnos nem volt elérhető Magyarországról. Ez most megváltozott, végre innen is lehet regisztrálni, sőt, az oldal teljesen magyar nyelvű, és nem a más oldalakon néha látott gépi fordítás, hanem valóban rendes magyarsággal van. :) Az oldalra 21 éven felülieket várnak. Ha fiú vagy, akkor különösen jó esélyed van sok kérdőívre, de természetesen lányként is érdemes regisztrálni.

A regisztráció villámgyors, csak pár kérdésre kell válaszolni, és utána megadni az e-mail címedet, ahova egy ellenőrző kódot küldenek. A kód beírása után már gyűjtöttél is 50 pontot, viszont még nem végeztél, menj tovább, töltsd ki az első felmérésedet, illetve felül a Saját fiókra kattintva a Személyes adatoknál add meg a kért adatokat. Fontos, hogy mindent alaposan és őszintén tölts ki, mivel ezek alapján kaphatod majd később a meghívókat (valamint a kitöltésekért összesen 150 pont, azaz 400 Ft is jár). Ha ezzel végeztél, akkor már csak várnod kell a meghívókra, amiket levélben fogsz megkapni.

Az oldal érdekessége, hogy a belépéshez nem jelszót kell megadnod, hanem az e-mail címedre kapsz egy kódot, és azt kell beírnod. Ez ugyan egy kicsit lassabbá teszi a belépést, de biztonságosabb, és a kérdőívek úgyis levélben jönnek, akkor nincs erre szükség.

A kifizetés PayPal-ra történik, és már a kikérés után azonnal megkapod. A minimum kikérés 1500 pont, ami 4000 Ft-nak felel meg.

A YouGov nagy nemzetközi oldal, ahol más oldalakon nem elérhető felmérésekre kaphatsz meghívást. Mivel Magyarországon csak most indult, és ezért kevesen vannak rajta, most nincs nagy verseny az elérhető kérdőívekért, nem fognak mások megelőzni téged, így nagyobb eséllyel kaphatsz te kérdőívet, amikor van.

Én személy szerint nagyon örülök neki, hogy lett egy új magyar kérdőíves oldal, főleg, hogy a YouGov az. Mindenképpen ajánlott!

Regisztrálj itt!

Másik hasonló oldal a Daedalus Online, amire szintén érdemes regisztrálni. Ha pedig érdekelnek még más hasonló oldalak is, nézd meg a legjobb kérdőíves oldalakat!

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása