Kérdőíves pénzkeresés

Spartoo panel

2024. március 07. -

spartoo.jpgAzoknak, akik szeretnek online kérdőíveket kitölteni, itt egy újabb lehetőség a Spartoo divatcégtől. A Spartoo piackutatást indít, hogy jobban megértse ügyfelei és potenciális vásárlói igényeit, illetve megismerje véleményüket különböző divattal kapcsolatos témákban.

A programhoz csatlakozók időnként felméréseket küldenek divattal kapcsolatos témákban. A résztvevők közül havonta egy szerencsés nyertes 30.000 Ft értékű Spartoo vásárlási utalványt nyer. Mivel ez egy kevésbé ismert lehetőség, jó esélyekkel indulsz, ha most csatlakozol.

Plusz lehetőségként ha megosztod a véleményedet az oldallal kapcsolatban, akkor további 3200 Ft ütheti a markodat (ez nem nyereményjáték!).

A folyamat egyszerű - csupán regisztrálnod kell a Spartoo panelkutatásához, majd kitölteni legalább egy felmérést, amikor a meghívót megkapod rá. Azok számára, akik a divat és média iránt érdeklődnek, ez tökéletes lehetőség a véleménye kifejtésére, és közben még a ruhásszekrényét is megújíthatja, ha szerencsés. :)

Csatlakozni itt tudsz.

süti beállítások módosítása