Kérdőíves pénzkeresés

A legjobb kérdőíves oldalak - 2023/2024

2023. november 10. -

kerdoivesoldalak.jpg2024 közeleg, és a korábbiakhoz hasonlóan most is érdemes áttekinteni, hogy mely kérdőíves oldalak azok, amik még mindig sok kérdőívet küldenek, megbízhatóan működnek és jól fizetnek. A listát a saját, illetve a Kérdőív pénz Facebook csoport tagjainak véleményeit végigolvasva állítottam össze.

Daedalus Online

A Daedalus Online még mindig a legjobbak közé tartozik. Rendszeres kérdőívei miatt mindenképpen érdemes csatlakozni hozzá. Regisztrálj itt!

Spartoo

Ha regisztrálsz, és kipipálod, hogy részt vennél a panelkutatásokban, 30 000 Ft-os vásárlási utalványt nyerhetsz havonta. Az elégedettségi kérdőív kitöltéséért 3200 Ft jár. Regisztrálj itt!

Toluna

A Toluna továbbra is népszerű nemzetközi oldal, ami magyar nyelven is elérhető. Rendszeres kérdőívek vannak rajta, és egyéb aktivitásért is lehet pontokat szerezni, így érdemes csatlakozni.  Regisztrálj itt!

Termékrögzítés

"Bizonyos célcsoportot vizsgáló kutatásunk vállalkozó kedvű embereket keres. Nem kell mást tennie, mint a kutatásban vizsgált termékeket rögzíteni egy alkalmazáson keresztül, ezért Ön pontokat kap, amit értékes termékekre vagy utalványokra válthat be. Bővebb információt weboldalunkon talál." - 2022-ben indult lehetőség, érdemes kipróbálni! Regisztrálj itt!

GreenPanthea

Regisztráció után $5 bónusz jár néhány kérdés megválaszolásáért. Bár a kifizetési limit magasabb, mint a többi oldalnál, sok kérdőív található rajta. Az oldal felülete angol, de a kérdőívek magyar nyelven vannak (a Personal Account menüpont Earn Money almenüjében találhatod őket). Regisztrálj itt!

HelloPingpong

A HelloPingpongon webkamerás interjúk formájában teszik fel a kérdéseket, és cserébe nagyságrendileg 30 és 100 Euró / óra díjat fizetnek. Magyar és angol beszélgetések is vannak, de lehetőség van csak magyar nyelvűeken részt venni (előre megmondják a nyelvet). Regisztrálj itt!

TGM Panel

A TGM Panel továbbra is megbízható. Sajnos nem mindenről küld levelet, de ha rendszeresen megnyitod, akkor akár 1-2 naponta is találhatsz kérdőíveket. Regisztrálj itt!

További oldalak

További oldalakat találsz még ebben az összehasonlító táblázatban.

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása