Kérdőíves pénzkeresés

Ebuno - érdemes regisztrálni a megújult oldalra?

2020. november 24. -

ebunomegujult.pngMegújult az Ebuno nevű kérdőíves oldal. Az új külalak mellett nagy változás, hogy eltűntek az eddigi játékok, cserébe viszont lett egy szavazós-beszélgetős részleg, és az óránkénti ingyen 1 ponthoz már nem kell külön kipipálni, hogy nem vagy robot, ezért sokkal gyorsabban elérhető. Új lehetőségként jelent meg a Cashback menüpont.

A Cashback pénzvisszafizetést jelent: ha az Ebuno felületéről átkattintasz egy webáruházra, és ott vásárolsz, akkor pontokat kapsz érte az Ebunon, amit pénzre válthatsz, ily módon olcsóbban vehetted meg a terméket. Ez nagyon jó lehetőség tud lenni, ha amúgy is vásárolnál webáruházban, sajnos azonban az Ebuno nem ismeri a magyar webáruházakat. Egy másik hasonló oldal, a Refundo viszont igen, ezért inkább ott érdemes a pénzvisszafizetéssel élni, 1-8% körüli kedvezményt kaphatsz, plusz már a regisztrációért jár 600 Ft bónusz, ha bármit is vásárolsz bárhol egy hónapon belül, ami így karácsony környékén nem nehéz (Lira.hu, Hervis, Notebook.hu és mindenféle más oldalon jár kedvezmény). Bővebb leírást a Refundo-ról itt találsz.

Az oldalon most már lehetőség van bónuszokat gyűjteni. Ha például a csillaggal jelölt menüpontban posztolsz és kommentelsz, akkor 1 órás bónuszokat kaphatsz, amikor a kitöltött kérdőívekért 2-2,5%-al több pénzt kapsz. A bónuszlehetőségekről bal oldalon, a csillag feletti menüpontban találsz részleteket.

Ha kérdőíves részlegre többen panaszkodtak, hogy nem elérhető nekik, mert csak egy kiszürkített felület jelenik meg. Ezt a reklámleszedő programok okozhatják, ha kikapcsolod, akkor rendesen meg fog jelenni minden.

Bár a játékokat elvesztettük, az Ebuno megújulását így is pozitívnak tartom, összességében több lehetőséget ad az oldal (én a játékokon hosszabb távon úgyis vesztettem), és átláthatóbb is. Ha nem magyarul jelenne meg az oldal, Chrome böngészőben jobb klikk után találod a "Fordítás magyar nyelvre" funkciót (csak ne egy képen kattints, mert akkor nem jelenik meg).

Ha még nem vagy fenn rajta, itt tudsz regisztrálni. Több hasonló oldalt pedig itt találsz.

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása