Kérdőíves pénzkeresés

Legjobb kérdőíves oldalak - 2024

2021. január 01. -

2021.png2020-ban írtam egy listát az aktuálisan épp legjobb kérdőíves oldalakról. Azóta jelentek meg új oldalak, és régebbiek is változtak előnyükre-hátrányukra, így érdemes újra áttekinteni, hova érdemes a leginkább regisztrálni 2021-ben. (2024. március: A cikket frissítettem a 2024-es ajánlásokkal!)

Van néhány oldal, amik évek óta megbízhatóan működnek, és mindenkinek jó szívvel ajánlom őket. Ezek nem új oldalak, de ha nem vagy fenn rajtuk, mindenképpen érdemes regisztrálni:

  • Daedalus online
  • Toluna - Népszerű magyar oldal, ahol a kérdőívek mellett aktivitással is lehet pénzt keresni.

Az év nagy felfedezettjei:

  • Spartoo - Ha regisztrálsz, és kipipálod, hogy részt vennél a panelkutatásokban, 30 000 Ft-os vásárlási utalványt nyerhetsz havonta. Az elégedettségi kérdőív kitöltéséért 3200 Ft jár.
  • HelloPingpong - A többi oldalhoz képest extrém jól fizet, átlagosan 30 Euro / óra összeget. Cserébe nem kitöltendő kérdőívek vannak, hanem webkamerás interjún kell részt venni (magyar nyelven). Új oldal, és még sajnos elég kevés meghívó van rajta, de akik már kaptak, azok nagyon elégedettek vele. 2021 során várhatóan már sokkal több meghívó lesz.
  • GreenPanthera - Talán a legtöbb meghívót küldő oldal. Sajnos sok esetben a meghívóra kattintva kiderül, hogy nem tartozol a célcsoportba, de ha kitartóan megnyitod őket, összességében több kérdőívet tudsz kitölteni, mint más oldalakon. A pénzt hétfőnként írják jóvá.
  • TGM panel - Teljesen magyar oldal, könnyen kezelhető, és itt is lehet találni felméréseket.

Sok sikert kívánok a 2021-es évhez! :)

süti beállítások módosítása