Kérdőíves pénzkeresés

YouGov Magyarország - gyakori kérdések

2021. január 23. -

yougovlogo.pngA YouGov kérdőíves oldal végre megérkezett Magyarországra is, egy gyors regisztráció után bárki kereshet pénzt vele a kérdőívek kitöltésével. Az oldalra regisztrálni itt lehet.

Néhány gyakori kérdés az oldallal kapcsolatban:

Mennyi a kifizetési minimum?

Legalább 1500 pontot kell összegyűjtened, hogy kikérhesd a pénzedet. Ez 4000 Ft-nak felel meg. A regisztráció és a bemutatkozó kérdések, valamint az adatlapod kitöltéséért 150 pontot kapsz (400 Ft), tehát ha mindenen végigmész, akkor ennyivel kevesebbet kell később összegyűjtened.

Hova fizet?

PayPal-ra fizet, amiről aztán bankszámlára is ki lehet kérni. Ha nem tudod, mi az a PayPal, itt találsz róla egy rövid ismertetőt.

Mennyi idő után fizet?

Kikérés után szinte azonnal meg is kapod a pénzedet, feltéve, hogy nincs épp valamilyen probléma a regisztrációddal.

Hogyan kapom a meghívókat?

A kérdőívekre a meghívókat e-mailben küldik, de ha regisztráció után letöltöd a mobil alkalmazásukat, akkor azon keresztül is tudnak értesítést küldeni a telefonodra, amint elérhetővé válik egy kérdőív.

Kinek érdemes regisztrálnia?

Mivel az oldal a kevés magyar oldalak egyike, ráadásul új oldalként még kevés tagja van, azaz kisebb a verseny a kérdőívekért, mindenkinek megéri regisztrálnia, és kipróbálnia. 21 éven felülieket várnak, és ha fiú vagy, akkor a szokásosnál is nagyobb esélyed lehet kérdőívekre.

Regisztrálni itt tudsz.

Ha pedig érdekelnek más hasonló kérdőíves oldalak is, nézd meg ezt a listát a legjobbakért!

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása