Kérdőíves pénzkeresés

SurveyRewardz - miért nem ajánlom már?

2021. március 17. -

surveyrewardz_1.pngA SurveyRewardz kérdőíves oldal sokáig a legjobban ajánlott oldalak listájában szerepelt a blogon. Az utóbbi időben több változás is történt náluk: először a felülete változott magyar nyelvűre (ami miatt helyenként kissé szétesett az oldal), majd később teljesen meg is újultak, és immár rendes magyar fordítása van mindennek. Hogyhogy akkor kikerült a legjobb oldalak listájából?

Bár első látásra egyszerűen csak megújult az oldal, valójában ez is, és a Points2Shop weboldal is megszűnt, és a CINT nevű szolgáltató egyenfelületére továbbít, ahol be tudsz lépni a korábbi felhasználóneveddel is jelszavaddal.

Mi az a CINT? A CINT egy nemzetközi nagy piackutató cég, aminek a kérdőíveit sok különböző kérdőíves oldalon el lehet érni. A SurveyRewardz tehát ezzel a húzással nem csak hogy megszüntette azokat az egyedi sajátosságokat, amik miatt sokan szerették, de ráadásképpen mostantól csak azokat a kérdőíveket fogod megtalálni nála, amiket jó eséllyel más kérdőíves oldalakon is. A SurveyRewardz tulajdonosával mostantól nincs is semmi kapcsolatod: a CINT-el szerződsz, ő küldi a pénzt, a SurveyRewardz pedig csak jutalékot kap utánad, amiért ő vitt be téged a rendszerbe.

Mivel a CINT kérdőíveit más oldalakon is elérheted, a SurveyRewardz így már nem nyújt semmit a többi oldalhoz képest, viszont ha továbbra is használod, akkor a pénzedet több különböző helyen (a többi oldalon, és ezen) fogod gyűjteni, és nehezebben fogod elérni a kifizetési limitet (ami amúgy az eddigi $5 helyett 10 Euro lett ezen az oldalon). A fentiek miatt a továbbiakban én már nem ajánlom az oldalt. Helyette érdemesebb a többi kedvenceidet használni.

A legjobb oldalakról itt találsz egy naprakész listát.

süti beállítások módosítása