Kérdőíves pénzkeresés

Melyik kérdőíves oldalon mikor járnak le a pontok?

2021. február 06. -

lejar.pngSzinte minden kérdőív kitöltésért fizető oldalon van egy kisebb-nagyobb limit, amit el kell érni, hogy a pénzedet kivehesd. Hogy mikor éred el, az nem csak azon múlik, hogy mennyire vagy szorgalmas, hiszen hiába szeretnél dolgozni, ha nincs semmilyen felmérés, amit kitölthetnél. A legtöbb oldalon ez csak annyit jelent, hogy néha sokáig kell várnod, amíg ki tudod kérni a pénzedet, azonban jó tudni, hogy vannak olyan kérdőíves oldalak, ahol a pontokat egy idő után elveszíted. Az sem mindegy, hogy melyik oldalon mekkora szünetet tartasz, amikor épp nincsen kedved kérdőívezni: az inaktív tagokat sok oldal törli egy idő után, ami szintén a pontok elvesztésével jár.

Szerencsére a lejárati idő általában olyan hosszú, hogy ha aktív kérdőívező vagy, akkor sosem fog gondot okozni, de azért jó tudni róluk.

YouGov: ha 12 hónapig nem töltesz ki kérdőívet és más aktivitásod sincs az oldalon, akkor figyelmeztető levelet küldenek, és ha arra sem reagálsz, akkor a regisztrációd törlődik, és a pontjaidat elveszíted.
Daedalus Online: ha 12 hónapig nem töltesz ki kérdőívet, törölhetik a regisztrációdat
Országos Panel: ha 12 hónapig nem használod az oldalt, törölhetik a regisztrációdat
Greenpanthera: ha 6 hónapig nem töltesz ki kérdőívet, törölhetik a regisztrációdat
SurveyRewardz: a 4 hónapig nem lépsz be, a pontjaidat felfüggesztik, és csak akkor juthatsz hozzájuk, ha legalább ugyanannyi pontot keresel az oldalon
Talk Online Panel: a szerzett pontok 2 év után lejárnak
MarketAgent: a szerzett pontok 2 év után lejárnak
Toluna: a szerzett pontok 12 hónap után lejárnak
I-say: ha 6 hónapig nem vagy aktív, inaktiválják a fiókodat, és ha nem aktivizálod magad, 30 nap múlva elvesznek a pontjaid

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása