Kérdőíves pénzkeresés

i-Say vélemény

2019. december 08. -

i-say.pngAz Ipsos i-Say az egyik legnagyobb közvélemény kutató cég oldala, ahol pénzt vagy ajándékutalványt kaphatsz a válaszaidért cserébe. Ennek megfelelően az oldal nagyon jól felépített, a magyar felülete nagyrészt jól van lefordítva, és a rendszeres kérdőívek mellett vannak szavazások, meg időnként kisebb nyereményjátékok is.

Az i-Say természetesen megbízhatóan fizet, azonban a kifizetésre más oldalakhoz képest kifejezetten sokat kell várni. Bár a gyakori kérdések szerint azok a digitális ajándékkártyák, amik készleten vannak, 72 órán belül kézbesítésre kerülnek, a PayPal láthatóan nem tartozik ezek közé, így erre 3-4 hetet is várni kell, mire a pénz megérkezik. PayPal mellett kérhetsz akár virtuális bankkártyás kifizetést is, amit online tudsz felhasználni webshopokban. Így akár PayPal és bankszámla nélkül is ki tudod venni a keresetedet.

Fontos tudnivaló az is, hogy bár aktív tagként az összegyűjtött pontjaid nem évülnek el, ha egy ideig nem lépsz be az oldalra, és nem töltesz ki kérdőíveket (azt nem írják, hogy mennyi időről van szó), akkor inaktívnak minősíthetnek, és 30 nap múlva elveszítheted a pontjaidat.

Az elérhető kérdőívek gyakran külső szolgáltatóhoz, a CINT-hez továbbítanak, ami más kérdőíves oldalakról már ismerős lehet. Ilyenkor könnyen előfordulhat, hogy sorra ugyanazokat a korábban már megválaszolt kérdéseket teszik fel. Ez nem hiba, ennek technikai oka van, és bár nyilván meg lehetne oldani, hogy ne legyen rá szükség, erről nem az i-Say tehet.

Összességében az i-Say nem egy rossz oldal, a viszonylag kevés használatható magyar oldalak egyike, így érdemes regisztrálni rá.

Regisztrálj itt!

Érdemes regisztrálni a Daedalus Online nevű kérdőíves oldalra is, ami jelenleg a kedvencem. Ha pedig érdekelnek más jó kérdőíves oldalak is, nézd meg ezt a listát!

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása