Kérdőíves pénzkeresés

Toluna kifizetés

2019. május 01. -

tolunajutalmak.pngA Toluna a magyarul is elérhető néhány kérdőíves oldalak egyike. A kifizetés megbízható, az oldal rendesen fizet, azonban érdemes néhány dologra figyelni.

Kifizetést a Jutalomközpontban lehet kérni. Hogy milyen lehetőségek vannak itt, az rendszeresen változik, azonban PayPal lehetőség mindig lenni szokott. Jelenleg 35000 pont ér 3000 Ft-ot. PayPal mellett lehetőségünk van nyereményjátékokban is részt venni pontokkal (akár már 500 ponttal is), így ha nem gyűlt össze a kifizetési limit, akkor is van esélyünk kapni valamit.

Az oldalon keresett pontok 12 hónap után lejárnak. Ez azt jelenti, hogy ha addig nem kérted ki, akkor elveszítetted, amit kerestél. Ha esetleg közel lenne a határidő, de messze a kifizetési limit, akkor érdemes lehet a nyereményjátékokkal próbálkozni, vagy megnézni, hogy vannak-e épp elérhető ajándéktárgyak.

Kifizetési bizonylat:

toluna_1.png

Ha még nem regisztráltál a Tolunára, ide kattintva megteheted, ha pedig más megbízható kérdőíves oldalak is érdekelnek, ezt a listát érdemes megnézned.

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása