Kérdőíves pénzkeresés

SurveyTime - változások és felhasználói panaszok

2024. március 01. -

surveytime.jpgA SurveyTime a többi itt ismertetett oldalhoz hasonlóan szintén egy olyan online platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pénzt keressenek azzal, hogy különböző kérdőíveket töltenek ki. Az oldal eddig azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy azonnal kifizette a kérdőívek kitöltése után járó összeget. Ez azt jelentette, hogy a felhasználók akár naponta többször is kifizethették kereseteiket. Azonban mostanában változások történtek az oldalon, ami felháborodást váltott ki a felhasználók körében.

Az egyik legnagyobb változás az, hogy mostantól már nem lehet azonnal kifizetni a pénzt, csak miután elértük a 5 dolláros minimumot. Ez a változás sok felhasználó számára kellemetlenséget okozott, akik számítottak arra, hogy gyorsan hozzájuthatnak a keresetükhöz.

Emellett számos felhasználó panaszkodott az oldal technikai hibáira és hogy egyre kevesebb a kérdőív. Sokan úgy érzik, hogy az oldal nem nyújt elegendő lehetőséget a pénzkeresésre, és gyakran tapasztalnak technikai problémákat, ami megnehezíti számukra a kitöltéseket.

Kis pozitívum, hogy 10 dolláros kifizetés esetén 50 centes bónusz összeget kapsz (cserébe várni kell, amíg eléred az összeget). Azonban az új változások és a felhasználói panaszok azt jelzik, hogy az oldalnak szüksége van némi fejlesztésre és javításra annak érdekében, hogy továbbra is vonzó maradjon a felhasználók számára.

Addig is érdemes más oldalakra, például a Daedalus onlinera is regisztrálni, illetve megnézni ezt a listát, hogy melyik oldal maradt eddig ki neked. Minél több oldalon vagy jelen, annál kevésbé érintenek a fentiekhez hasonló negatív változások.

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása