Kérdőíves pénzkeresés

Ajánlott kérdőíves oldalak - 2020

2020. január 17. -

ajanlottkerdoiv.pngFrissítés: a 2021-es listát itt találod.

Ha az előző év második felében nem figyelted aktívan, hogy milyen új kérdőíves oldalak lettek, több olyan lehetőséget is tudok ajánlani a 2020-as évre, ami mostanában jelent meg vagy lett ismert Magyarországon! De mielőtt rátérnénk az új oldalakra, álljon itt egy rövid lista azokról a régi, jól bevált kérdőíves oldalakról, amiken ha még nem vagy fenn, most érdemes csatlakoznod!

Daedalus Online

TGM Panel

Országos Panel

Mobrog:

A legjobb magyar kérdőíveket küldő, angol felületű oldalak:

SurveyRewardz

És akkor az új, de pár hónap alatt már bizonyított oldalak, amiket mindenkinek ajánlok, mert segítségükkel 2020-ban akár jóval többet is kereshetsz kérdőívekkel, mint az előző években:

Univox

Teljesen magyar oldal. A regisztráció utáni adatlap kitöltésért $2 jár. Rendszeresen vannak kérdőívek, és van mobil alkalmazásuk is. PayPal-ra fizet. Részletes ismertető itt.

CashPirate

Mobil alkalmazás. Ha a regisztráció során megadod a AVDQFL referral kódot, akkor rögtön bónusz pontokat kapsz: az első 1000 pontod mellett +50%-nyi pontot ad ingyen. Ismertető itt.

Think Opinion

2019. elején indult angol kezelőfelületű, magyar kérdőíveket küldő kérdőíves és mikromunkás oldal. Ismertetőt itt találsz róla.

CashKarma

Angol felületű, de magyar kérdőíves, sokak által megkedvelt alkalmazás. Ismertető itt.

GetPaidTo

Angol felületű, magyar kérdőíveket küldő, és emellett sokfajta más pénzkeresési lehetőséget biztosító oldal, amivel akár passzívan is kereshető pénz (net megosztással).

Sok sikert 2020-ra! :)

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása