Kérdőíves pénzkeresés

Think Opinion vélemény

2019. november 14. -

thinkopinion.pngA Think Opinion egy 2019. elején indult nemzetközi kérdőíves és mikromunkás oldal, ahol magyar nyelvű kérdőívek is vannak.

A regisztráció egy pillanat alatt megvan, $0.5 jár érte, és nem szükséges részletes profilt kitölteni. Az oldalon több különböző Offerwall érhető el, ahol kérdőívek és más mikromunkák is vannak.

A kérdőívek és mikromunkák az Earn és az Offerwalls menüpontokban találhatóak. Érdemes részletesen körülnézni, mert minden menüpont más-más különböző külső szolgáltatót takar, különböző ajánlatokkal. Az Earn / Registration menüpontban például (miután alul a legördülő menüben is kiválasztottuk a Registration-t), különböző oldalakra történő regisztrációért jár pont.

Az oldalon rendszeresen vannak versenyek (Contests) is, jelenleg például a december végéig legtöbb pontot összegyűjtő felhasználó $70-t nyer.

A Facebook oldalukon most jelentették be, hogy mostantól a YouTube csatornájukon szombatonként egy-egy kódot találsz, amit az Earn / Promo codes menüpontban válthatsz be pontokra / kedvezményekre.

További pontokat szerezhetsz azzal, ha az egyedi linkeddel meghívod az ismerőseidet az oldalra (a keresetük 15%-át kapod, de ők emiatt nem kapnak természetesen kevesebb pénzt).

A kifizetés PayPal-ra vagy Skrill-re kérhető $5-tól.

Az oldal új, ezért még kevesen használják, de a külföldi fórumokban sok lelkes hozzászólás és kifizetési bizonylat található, ezért itthonról is érdemes adni neki egy esélyt.

Regisztrálni itt tudsz.

Ha pedig érdekelnek más hasonló kérdőíves oldalak is, nézd meg ezt a listát!

süti beállítások módosítása