Kérdőíves pénzkeresés

CashPirate vélemény

2019. november 18. -

cashpirate.pngA CashPirate egy ingyenes mobilalkalmazás, ami különböző tevékenységekért fizet. Maga az app angol nyelvű, de ha például fizetett felmérést töltenél ki, az általában magyar, illetve más olyan fizetett ajánlatok is szoktak lenni (appok telepítése, játékokban bizonyos szint elérése stb.), amihez nem kell tudni angolul.

Ha a regisztráció során megadod a AVDQFL referral kódot, akkor rögtön bónusz pontokat kapsz: az első 1000 pontod mellett +50%-nyi pontot ad ingyen.

Az alkalmazás nem igazán szép, de persze nem is ez a lényeg. A "Show Offers" gombra kattintva lehet elérni az ajánlatokat (érdekes módon van amikor ilyenkor csak egy másik oldal jelenik meg, ahol szintén a "Show Offers"-re kell kattintani). Itt aztán vannak több pontot érő ajánlatok, például játékok letöltése és bizonyos szintek elérése, de van olyan is, hogy csak ki kell próbálni egy játékot - ezért persze kevesebbet fizet. Végül (általában alul) kérdőíveket (survey) is találni.

A csillagok a feladat nehézségét jelzik, a bal alsó sarokban pedig az érte járó pontokat láthatod.

A jobb oldali "..." ikonra kattintva kiválaszthatod az "Invite Friends" menüpontot, ahol az egyedi kódod látható. Ha ezt megosztod az ismerőseiddel, akkor jutalékot kapsz a keresetükből (ők emiatt nem kapnak kevesebbet), ők pedig bónuszt kapnak a beírásáért cserébe.

Összességében az alkalmazás nem rossz, bár külföldről jobban használható, mivel több ajánlat van rajta. Ennek ellenére érdemes itthonról is kipróbálni. A kezdő bónuszért használd a referral kódomat: AVDQFL. Köszönöm! :)

Ha pedig érdekelnek más hasonló ajánlatok is, érdemes megnézni ezt a listát.

 

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása