Kérdőíves pénzkeresés

Univox community vélemény

2019. november 01. -

univoxfelmeresek.pngAz Univox community egy új magyar kérdőíves oldal, amit még kevesen ismernek. Az oldal magyar fordítása helyenként egy kicsit döcögős, de természetesen minden érthető rajta.

Regisztráció után a többi oldalhoz hasonlóan itt is ki kell töltenünk a profilunkat, amiért 200 pontot ($2) kapunk. (Az ékezetek nem jól jelennek meg, ezért a kérdések nehezen olvashatóak.)

Az alap információk megadása után a főoldalon engem rögtön 3 kérdőív fogadott, amik egyenként kb. $1.5-t fizettek 10 perc munkáért (ez a jelenlegi árfolyamon 2600 Ft-os órabért jelent). Mindegyiknél látszik, hogy milyen készülékről (PC, tablet, mobil) tölthető ki, nagyságrendileg mennyi idő lesz a kitöltése, és hány pontot kapunk érte. Ha a kérdőív elején kiderülne, hogy mégsem tartozol a célcsoportjába, akkor is fizet egy kisebb összeget (8 pont körül).

A kérdőívek kitöltéséért a pénz mellett elköteleződési pontszámokat is kapunk. Érdemes ezeket is gyűjteni, hiszen ha megbízhatónak talál az oldal, gyakrabban küldhet kérdőíveket. Ilyen pontot kapunk például az oldal tetején lévő linken elérhető mobil alkalmazásuk letöltésével is, ami a későbbiekben aztán segíthet, hogy gyorsan megtaláljuk az újabb és újabb kérdőíveket. A nap végén és a hónap végén a legtöbb pontot gyűjtők plusz díjazásban részesülnek.

A kitölthető kérdőívekről e-mailben küld értesítést. Az értesítés nyelve nálam valamiért angol volt, de emiatt nem érdemes megijedni, a kérdőív magyar, szóval ha kapsz az Univoxtól egy levelet, amiben van egy narancssárga "Take Survey" gomb, akkor az azt jelenti, hogy kitölthetsz egy új kérdőívet.

A kifizetési limit 2500 pont ($25), a pénzt PayPal-ra lehet kikérni.

Regisztrálj itt!

Ha pedig érdekelnek más, megbízható kérdőíves oldalak, nézd meg ezt a listát!

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása