Kérdőíves pénzkeresés

CashKarma alkalmazás vélemény

2019. december 03. -

cashkarma.pngA CashKarma egy kérdőíves és mikromunkás alkalmazás, ami elérhető Androidos telefonokra és iPhone-ra is. Az alkalmazás felülete angol, de a kérdőívek általában magyar nyelven vannak.

Letöltés után rögtön több lehetőség van pontokat gyűjteni. Ha ezen a linken keresztül csatlakozol, vagy utólag referral-ként megadod a "hungary" kódot, akkor rögtön 500 pontot kapsz. Ha regisztrálsz (ez nem kötelező, csak akkor hasznos, ha később más telefonon is szeretnéd használni az alkalmazást, például mert telefont cserélsz), 50 pont jár érte. Az e-mail címed ellenőrzéséért is 50 pont jár, és további 100, 125, 150 pontokat kaphatsz a profilod kitöltéséért. A napi belépésért 5-5 pontot kapsz (ehhez azonban egy rövid videót is meg kell nézned).

Lejjebb görgetve találod a további ajánlatokat: kérdőíveket, letölthető alkalmazásokat és megnézhető videókat, amik mind pontokat érnek. Minél aktívabb vagy az alkalmazásban, annál nagyobb lehet a rangod, és magasabb ranggal több pénzt kapsz ugyanazért a feladatért.

A kifizetési limit 13500 pont (PayPal), ami $10-nak felel meg. A pénz kikérésekor 675 bónuszpontot kapsz, hogy ne 0-ról indulj.

Töltsd le az alkalmazást itt!

Hasonló, de egyszerűbben kezelhető alkalmazás az AttaPoll, amiről itt olvashatsz. Ha pedig érdekelnek más kérdőíves pénzkeresési lehetőségek is, nézd meg ezt a listát a legjobb oldalakról!

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása