Kérdőíves pénzkeresés

AttaPoll vélemény

2019. november 03. -

attapollapp.pngAz AttaPoll egy olyan mobilalkalmazás, ami (magyar nyelvű) kérdőívek kitöltéséért fizet. Maga az alkalmazás angol nyelvű, de nem sok szöveg van rajta, és a profilkérdések is magyarul vannak, ezért nyelvtudás nélkül sem okozhat gondot a használata.

Az alkalmazás letöltése után a telefonunkban beállított e-mail címekkel egyetlen kattintással regisztrálhatunk (ez az Androidos változatra vonatkozik, az app elérhető iPhone-ra is, de azt nem tudtam tesztelni, mivel nekem nincs). Ezután már ki is tölthetjük a profilkérdéseket (ez is magyar nyelven jelenik meg), ami mindössze 1 perc és 10 pont jár érte.

attapoll.pngAz elérhető kérdőívekről a telefonunkon értesít az alkalmazás. Ha azt írja, hogy "There are no surveys for you at the moment.", akkor most épp nincs kérdőív, de értesíteni fog, amikor lesz (általában néhány napon belül). Ha szeretnél minél többet keresni vele, érdemes bemenni a beállításokhoz (Settings), és a Maximum length értéket, ami a kérdőív hosszát jelenti, 15 percről "Any length" (tetszőleges hosszúságú)-ra állítani. Ezzel ugyan hosszabb kérdőíveket is kapsz majd, de ezekért cserébe többet fizet, és mivel az alapbeállítás az, hogy csak a maximum 15 perces kérdőívekre küld meghívót, ezért kevesen vannak a hosszabb kérdőívekre, és így nagyobb eséllyel jut belőle neked.

Ugyanitt a Settings-en belül a Your Profile menüpontban részletesebben is kitöltheted a profilodat (ez is magyar nyelvű), ezzel is növelve a releváns meghívókra való esélyedet.

A minimum kifizetés 300 pont (ez a cikk írásakor kb. 1140 Ft-nak felel meg). A pénzt PayPal mellett akár kriptovalutában is kérhetjük, ekkor a kifizetési limit változik (10000 pont a Bitcoin és 250 pont Ethereum esetén). A PayPal címnek nem kell megegyeznie azzal, amivel regisztráltál.

Töltsd le az alkalmazást itt!

Ha pedig érdekelnek más jó kérdőíves lehetőségek is, nézd meg ezt a listát!

süti beállítások módosítása