Kérdőíves pénzkeresés

Superpay vélemény

2020. október 30. -

superpay.pngA Superpay egy nemzetközi kérdőíves és mikromunkás oldal, ennek megfelelően a felülete is angol, magyar nyelven csak az általa küldött kérdőívek vannak, ezeket ugyanis külső szolgáltatók biztosítják számára.

Mint az ilyen sokfajta pénzkeresési lehetőséget nyújtó oldalak általában, a Superpay is egy kicsit nehezen átlátható, és a kezdő felhasználó könnyen elveszik az oldalak között, főleg, ha Magyarországról próbál pénzt keresni, és időnként olyan ajánlatokba botlik, amik innen nem érhetőek el. Ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne pénzt keresni a Superpay oldalon, sokan keresnek is vele, azonban kell némi időt rászánni, hogy megismerd a menüpontokat, és rájöjj, hogy melyikben vannak olyan feladatok, amik el is érhetőek itthonról, és tetszenek is neked.

Ami a kérdőíveket illeti, a Superpay nem küld meghívókat, ehelyett neked kell rendszeresen meglátogatnod az oldalt, és megnézni, hogy a különböző szolgáltatóknál van-e épp valamilyen kitölthető kérdőív. Ugyanez a helyzet a többi ajánlattal, minden menüpontot neked kell felkeresned, és időnként megnézni, hogy van-e valami, amivel pénzt kereshetsz.

A Superpay kifizetési limitje mindössze $1, ami azt jelenti, hogy nagyon gyorsan elérhető, és könnyen megbizonyosodhatsz róla akár személyesen is, hogy megbízhatóan fizet. Fizetés előtt ugyanakkor van egy ellenőrző rész, amin túl kell esni: ennek keretében vagy egy SMS-t küldenek neked, vagy felhív egy automata, és bediktál angolul néhány számjegyet. Az így kapott kódot be kell írni az oldalon, hogy ellenőrzött felhasználó legyél. A nehézség az esetemben az volt, hogy hiába kértem SMS-t, mobiltelefonra nem akart megérkezni, így végül egy vonalas számot adtam meg neki, és azon hívott fel az automata, hogy ellenőrzött lehessen a regisztrációm.

Ha szeretnéd kipróbálni az oldalt, itt regisztrálhatsz. Ha pedig más hasonló oldalak is érdekelnek, a legjobbakat itt találod.

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása