Kérdőíves pénzkeresés

Fórum megbízhatóság

2019. augusztus 25. -

forum.jpgSokan keresnek kérdőíves pénzkeresési lehetőségeket fórumokban, azonban óvatosnak kell lenni az ilyen oldalakkal. Nagyon sokan csak azért hirdetnek kérdőíves oldalakat fórumokban, mert jutalékot kapnak a beszervezett emberek után, és ott névtelenül hirdethetnek, és könnyen elérnek embereket, akiket érdekel a téma.

Ez önmagában még nem lenne baj, de a hirdetések nagyon gyakran nem őszinték. Először is, sokszor túlzott ígéreteket mondanak, például hogy milliomos lehetsz, vagy hogy havi több százezret kereshetsz az adott oldallal. Ez kérdőíves oldalak esetében nem igaz. Másrészt sokan posztolnak olyan kifizetési bizonylatokat, amiket netről szedtek le vagy hamisítottak - úgy gondolják, hogy ez jobban meggyőzi majd az embereket. Az ilyen hirdetők valójában nem használják ezeket az oldalakat, csak hirdetik másoknak, hogy ők dolgozzanak helyettük. Ez sem baj - ha közben őszinték lennének. De mivel olyan sok a csalás a fórumokban, nem igazán lehet tudni egy hirdetett oldal esetében, hogy az tényleg megbízható-e. Ráadásul felülreprezentálva vannak azok az oldalak, akik többet fizetnek a beszervezés után.

Mindezek miatt a fórumok nem a legjobb helyek a kérdőíves oldalak megismeréséhez. Hasznosabb, ha nem névtelen forrásokból származó információra építesz. Hazabeszélek: én lassan fél éve dolgozom ezen a blogon, és szeretném, ha a legteljesebb és legmegbízhatóbb forrássá válhatna a kérdőíves pénzkereséssel kapcsolatban. Ha nálam látsz egy oldalt, akkor azt én is használom, és biztos, hogy az valóban fizet is. Ha érdekelnek a legjobb kérdőíves oldalak, nézd meg a folyamatosan frissített listámat! (Egyes oldalaktól én is kapok jutalékot, de ez nem elég ahhoz, hogy ajánljam őket, ez egy válogatott lista.)

És persze ne bízz meg bennem se: ha igazán ki akarsz használni minden jó lehetőséget, nézz utána te magad mindennek.

süti beállítások módosítása