Kérdőíves pénzkeresés

Univox regisztráció

2019. november 02. -

univoxcommunity.pngAz Univox egy magyar nyelvű kérdőív kitöltésért fizető oldal. A regisztráció csak pár perc, de előfordulhatnak apró nehézségek, ezért ha gondod akad, érdemes elolvasnod az alábbi tippeket.

Hogyan kell regisztrálni?

Nyisd meg az oldalt és töltsd ki a regisztrációs űrlapot!

Nem fogadja el a jelszavamat!

Fontos, hogy a jelszavadnak tartalmaznia kell kis- és nagybetűket, számot és speciális karaktert is (ez utóbbi az alábbiak valamelyike lehet: ! % & # $ ^ * ? _ ~ @). Legalább 8 karakter hosszúnak kell lennie, és szóköz nem lehet benne. Ha ilyen jelszót választasz, akkor már el fogja fogadni.

Nem fogadja el az e-mail címemet!

Az e-mail címed nem tartalmazhat speciális karaktert, pl. + jelet. Sok oldal elfogadja a + jelt a @ előtti részben, és sokan használják ezt a Gmail esetén egyedi e-mail címek létrehozására (a felhasznalonev+barmilyen_szo@gmail.com-ra érkezett levelek is a felhasznalonev@gmail.com-ra mennek), itt azonban a + jel miatt ez nem használható. Ha más speciális karakter miatt nem fogadja el az e-mail címedet, akkor sajnos másik címet kell használnod.

Nem fogadja el az irányítószámomat!

Ezzel a problémával én is találkoztam, de miután írtam az ügyfélszolgálatnak, látszólag megoldódott, és elfogadta. Később többen jelezték, hogy nekik még mindig nem jó, de egy ideje már mindenkinek működik. Ha mégis jelentkezik nálad a hiba, sajnos nem tudom, hogyan lehet megoldani. A legtöbb amit tehetsz, hogy írsz nekik vagy megpróbálod később, hátha addigra ismét megjavul.

Azt írja, hogy lejárt a munkamenet!

Ha régóta meg van nyitva a regisztrációs oldal, és utólag mentél vissza rá kitölteni, akkor jelentkezhet ilyen hibaüzenet. Frissítsd az oldalt F5-el, vagy csak nyisd meg újra, és akkor már működni fog.

A profil kitöltésénél a kérdések hibás ékezettel jelennek meg!

A profil kitöltésénél egyes gépeken jelentkezik ez a hiba. Szerencsére a kérdőíveknél már minden rendesen jelenik meg. Vagy próbáld meg másik böngészővel (esetleg telefonnal), vagy a hibás ékezetek ellenére egyszerűen csak válaszold meg a profilkérdéseket, hiszen így is el lehet olvasni azokat, csak egy kicsit nehezebb.

Megpróbáltam kitölteni egy kérdőívet, de azt írta, hogy nem tartozom a célcsoportba!

Ilyesmi eleinte még előfordulhat, de idővel, ahogy az oldal megismer téged, egyre ritkábbak lesznek a hasonló gondok. Szerencsére sok más oldallal szemben az Univox ilyenkor is fizet egy kisebb összeget (jellemzően 8 pont körül).

Más problémád akadt?

Tedd fel a kérdésedet a Kérdőíves pénzkeresés Facebook csoportban!

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása