Kérdőíves pénzkeresés

LifePoints Panel vélemény

2019. november 05. -

lifepointslogo.pngA LifePoints Panel egy nemzetközi kérdőíves oldal, aminek magyar nyelvű felülete is van. Ahogy több más nemzetközi oldalnál, a magyar változat itt is sok furcsa fordítást tartalmaz, a kérdőív kitöltési lehetőségeket például "A csúcslehetőségeid"-nek hívják (az ő betű egy másik karakterkészletből van, mert az eredetiben nem volt), egyes részeknek pedig hiányzik a fordítása, de az oldal ennek ellenére is érthető és használható.

lifepoint.pngA LifePoints fiatalos és menő oldalnak igyekszik pozicionálni magát, "éld az életed" címszóval, és a főoldalon motivációs idézetekkel, ami számomra furcsa, mert nem igazán illik egy kérdőíves oldalhoz. Ezen kívül egyébként nem sok mindent találunk az oldalon, egyszerűen fel vannak sorolva az elérhető kérdőívek, hogy mennyi idő kitölteni őket és hány pont jár értük. A magyar felméréseket egy külső szolgáltató biztosítja, ugyanaz, ami egyebek mellett sok más magyar oldalnál is, ezért ha valahol máshol már kitöltötted, akkor itt nem fogod tudni.

Egy-egy kérdőív jellemzően 100 pontot ér, a kifizetési limit pedig 1800 pont, ami 1500 Ft-nak felel meg. A pénzt PayPal-ra lehet kikérni.

Regisztrálni itt tudsz.

Ha pedig érdekelnek más megbízhatóan fizető kérdőíves oldalak is, nézd meg ezt a listát!

süti beállítások módosítása