Kérdőíves pénzkeresés

TimeBucks nyereményjáték - ingyen pénz

2019. december 06. -

ingyenpenz.pngA TimeBucks kérdőíves és mikromunkás oldalon van egy fontos menüpont, ami felett sokan elsiklanak, pedig mindenképpen érdemes figyelni rá. Az "ingyen pénz" elnevezésű lehetőség az Earn menüpont Roll almenüjében található. Amennyiben legalább 10 ajánlatot (kérdőívet, mikromunkát) teljesítettél, itt lehetőséged van játszani egyet, és pénzbeli nyereményt kapni. Így akár minden nap megnyerheted a 100 Eurós fődíjat vagy a kisebb pénznyeremények egyikét. A legjobb, hogy a kidobott számtól függetlenül minden esetben nyersz valamennyit. Az esélyek a következők:

 

Az első játék során lehetőséged van azt is beállítani, hogy minden esetben küldjön az oldal e-mailt, amikor újra játszhatsz. Ezt az opciót mindenképpen érdemes bekapcsolva hagyni, hiszen ha egy nap lemaradsz a játékról, akkor az a lehetőség sajnos már örökké elveszett.

Fontos, hogy a TimeBucks nem fizet PayPal-ra. Bankszámlára úgy tudod kikérni a pénzt, ha előtte regisztrálsz a Transferwise oldalon, és a Transferwise-os e-mail címedet megadod a TimeBucks-on. Ezt érdemes előre, akár most azonnal megcsinálni, hogy nehogy később probléma legyen a pénz kikéréssel, ha esetleg valamiért nem sikerülne a Transferwise-t beüzemelni. Segítséget itt találsz hozzá.

Ha még nem vagy fenn a TimeBucks oldalon, érdemes regisztrálni itt. Ha pedig más jó kérdőíves oldalak is érdekelnek, akkor nézd meg ezt a listát!

süti beállítások módosítása