Kérdőíves pénzkeresés

Zaoree ismertető, vélemény

2020. május 15. -

zaoree.pngA Zaoree egy internetes kereső, ami fizet neked a használatáért. A pénzkeresési módok között a kérdőívek is szerepelnek, de emellett több másféle módon is kereshetsz rajta pénzt.

Az oldalon a keresési eredmények a Google és a Bing keresők eredményeinek felhasználásával készülnek, ezért magyar tartalomra is teljesen jó találatot adnak.

Ha rákeresel valamire, néha a háttérben reklámkép vagy videó jelenik meg, amiért azonnal kapsz egy kis pénzt. Ezen kívül a jobb oldalon megjelenő hirdetések segítségével lehet pénzt keresni:

  • weboldal megnyitásával
  • teljes képernyős videó megnézésével
  • egyszerű űrlap kitöltésével
  • kérdőívekkel
  • mikrofeladatokkal
  • alkalmazások kipróbálásával
  • játékkal

A kereseted összege másnapra jelenik meg az oldalon.

(Eredetileg volt itt egy táblázat arról, hogy mivel mennyit lehet keresni, azonban az oldal látványosan más összegeket adott ahhoz képest, mint ami abban szerepelt. Miután írtam nekik, kiderült, hogy a táblázat már nem érvényes, és mindig változik a kereshető összegek mennyisége. Emiatt érdemes többféle dolgot kipróbálni, mert lehet, hogy valamiért csak egészen keveset fizet, más dolgokért viszont jobban. Összességében sajnos jóval rosszabbak a számok, mint régebben voltak.)

Az oldal használatához először regisztrálnod kell az e-mail címeddel. Nekem ezután az oldal spanyolul jelent meg. Az angol nyelv kiválasztásához kattints az e-mail címedre a jobb alsó sarokban, a feljövő ablakban menj tovább, így elérsz a beállításokhoz. Menj a Cuenta (Account) fülre, és az első oszlopban (Cuenta de Usuario (User Account) a felső kapcsolót állítsd át, és lent az Idioma (Language) résznél válaszd az Inglés (English) változatot. Mentés után máris angol nyelvű lesz az oldal felülete.

Regisztráció után használd az oldalt az internetes kereséseidhez (ebben segít ha például kezdőlapnak állítod, így sosem fogod elfelejteni, hogy ezt használd keresőként).

Az oldal használatához minimális angol tudásra van csak szükséged. Bár vannak jobban fizető kérdőíves oldalak, a plusz lehetőségek és az újszerű megoldás miatt érdemes lehet adni neki egy esélyt, bár bevallom, nekem nem nagyon nyerte el a tetszésemet, nagyon lassan gyűlik rajta a pénz.

3 eurótól fizet PayPal-ra vagy akár bankszámlára is.

Regisztrálni itt tudsz.

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása