Kérdőíves pénzkeresés

A legjobb kérdőíves oldalak

2018. december 20. -

kerdoivesoldalak.jpgRengeteg olyan weboldal van, ahol kérdőívek kitöltésével lehet pénzt keresni, azonban nem mindegyik ugyanolyan jó. Van amelyik többet fizet, van amelyik kevesebbet, van amelyik nem érhető el Magyarországról, és van amelyik ugyan elérhető, de nincsenek felmérések a magyar célközönség számára. Az alábbi listában azok a kérdőíves oldalak szerepelnek, amiket kipróbáltam, és itthonról is megfelelően működnek. (Ha értesülnél az újdonságokról, iratkozz fel erre a hírlevélre!)

Szepa

"Bizonyos feltételeknek megfelelő embereket keresünk új, 2022-ben indult panelünk tagjai közé. Csatlakozz TE is most, rögzítsd a vásárlásaidat, gyűjts pontokat, váltsd be izgalmas ajándékokra és vegyél részt nyereményjátékunkba, ahol háromhavonta 150 szerencsés nyertes nyer 5000 forint értékű utalványt." - jelenleg dohányosokat keresnek, ha te is dohányzol, regisztrálj itt!

Toluna

Népszerű nemzetközi oldal, ami magyar nyelven is elérhető. Rendszeres kérdőívek vannak rajta, érdemes csatlakozni. A kérdőívek mellett az oldalon történő aktivitásért is járhatnak pontok. Regisztrálj itt!

Országos Panel

Magyar nyelvű oldal. Regisztráció után egy 50 pontos kérdőívet kapsz, majd telefonon ellenőrzik az általad megadott adatokat (újra el kell mondanod a nevedet, születési dátumodat, irányítószámodat és a legmagasabb iskolai végzettségedet). Ezután e-mailben kapod a kérdőíveket. A kifizetési limit 2500 Ft (2050 pont), a pénzt a bankszámládra utalják. A regisztrációhoz magyarországi lakhely és telefonszám szükséges. Regisztrálj itt!

Daedalus Online

A Daedalus Online egy néhány éves oldal Magyarországon (máshol már régebb óta üzemel), de már a legjobbak közé tartozik. Rendszeres kérdőívei miatt mindenképpen érdemes csatlakozni hozzá. (Az oldal bankszámlára utal. Ha szeretnél spórolni az utalási díjon vagy a pénzváltáson, érdemes Transferwise-t is használni hozzá.) Regisztrálj itt!

GreenPanthea

Magyar kérdőíveket küldő, angol felületű oldal, ami itthon még kevésbé ismert, ezért kevés magyar van rajta. Mikromunkákkal is lehet rajta pénzt keresni. Regisztráció után az adatlapod néhány kérdésének kitöltéséért $5 bónuszt ad. A kérdőívek a Personal Account menüpont Earn Money almenüjében vannak. Regisztrálj itt!

HelloPingpong

A HelloPingpongon webkamerás interjúk formájában teszik fel a kérdéseket, és cserébe nagyságrendileg 30 és 100 Euró / óra díjat fizetnek. Magyar és angol beszélgetések is vannak, de lehetőség van csak magyar nyelvűeken részt venni (előre megmondják a nyelvet). Regisztrálj itt!

TGM Panel

A TGM Panel egy elég új oldal Magyarországon, kevesen használják, és viszonylag sok kérdőív található rajta. Sajnos nem mindenről küld levelet, de ha rendszeresen megnyitod, akkor akár 1-2 naponta is találhatsz kérdőíveket. Regisztrálj itt!

További oldalak

További oldalakat találsz még ebben az összehasonlító táblázatban, rendszeres friss ajánlatokért pedig csatlakozz a Kérdőíves pénzkeresés Facebook csoporthoz vagy iratkozz fel erre a hírlevélre!

süti beállítások módosítása