Kérdőíves pénzkeresés

A legjobb kérdőíves oldalak

2018. december 20. -

kerdoivesoldalak.jpgRengeteg olyan weboldal van, ahol kérdőívek kitöltésével lehet pénzt keresni, azonban nem mindegyik ugyanolyan jó. Van amelyik többet fizet, van amelyik kevesebbet, van amelyik nem érhető el Magyarországról, és van amelyik ugyan elérhető, de nincsenek felmérések a magyar célközönség számára. Az alábbi listában azok a kérdőíves oldalak szerepelnek, amiket kipróbáltam, és itthonról is megfelelően működnek. (Ha értesülnél az újdonságokról, iratkozz fel erre a hírlevélre!)

YouGov

Teljesen magyar nyelvű oldal. A YouGov egy nemzetközi hálózat, ami csak most érkezett meg Magyarországra. Máshol nem elérhető kérdőívek, megbízható fizetés (PayPalra) és könnyű használat jellemzi. Még kevés magyar regisztrált rá, ezért nincs nála nagy verseny a kérdőívekért, így jó eséllyel te se maradsz le róla, amikor van. Fontos, hogy a regisztrációd élesítése után töltsd ki az első felmérésedet, illetve felül a Saját fiókra kattintva a Személyes adatoknál add meg a kért adatokat, így tudni fogják, hogy milyen kérdőívekre hívjanak meg. 21 éven felülieket várnak. Regisztrálj itt!

Országos Panel

Magyar nyelvű oldal. Regisztráció után egy 50 pontos kérdőívet kapsz, majd telefonon ellenőrzik az általad megadott adatokat (újra el kell mondanod a nevedet, születési dátumodat, irányítószámodat és a legmagasabb iskolai végzettségedet). Ezután e-mailben kapod a kérdőíveket. A kifizetési limit 2500 Ft (2050 pont), a pénzt a bankszámládra utalják. Regisztrálj itt!

Daedalus Online

A Daedalus Online egy néhány éves oldal Magyarországon (máshol már régebb óta üzemel), de már a legjobbak közé tartozik. Rendszeres kérdőívei miatt mindenképpen érdemes csatlakozni hozzá. (Az oldal bankszámlára utal. Ha szeretnél spórolni az utalási díjon vagy a pénzváltáson, érdemes Transferwise-t is használni hozzá.) Regisztrálj itt!

Surveytime

A Surveytime egy magyar kérdőíveket küldő, angol kezelőfelületű oldal. Minden kitöltött kérdőív után $1 jár, amit azonnal megkaphatsz PayPal-ra. Regisztrálj itt!

HelloPingpong

A HelloPingpongon webkamerás interjúk formájában teszik fel a kérdéseket, és cserébe nagyságrendileg 30 és 100 Euró / óra díjat fizetnek. Magyar és angol beszélgetések is vannak, de lehetőség van csak magyar nyelvűeken részt venni (előre megmondják a nyelvet). Regisztrálj itt!

Mobrog

A Mobrog az egyik legnépszerűbb kérdőíves oldal hazánkban. Rendszeresen vannak rajta kérdőívek és megbízhatóan fizet, ezért érdemes csatlakozni. Regisztrálj itt:

TimeBucks

Magyar kérdőíveket küldő, angol felületű oldal, ami bankkártyára fizet. A kifizetéshez egy gyors és ingyenes Transferwise regisztráció szükséges (ez egy olcsó nemzetközi utalást lehetővé tevő oldal), amihez itt találsz segítséget. Regisztrálj itt!

GreenPanthea

Magyar kérdőíveket küldő, angol felületű oldal, ami itthon még kevésbé ismert, ezért kevés magyar van rajta. Mikromunkákkal is lehet rajta pénzt keresni. Regisztráció után az adatlapod néhány kérdésének kitöltéséért $5 bónuszt ad. A kérdőívek a Personal Account menüpont Earn Money almenüjében vannak. Regisztrálj itt!

Univox

Új magyar kérdőíves oldal, ahol jó eséllyel már regisztráció után azonnal találsz kitölthető kérdőívet. A profilod teljes kitöltéséért $2 jár, a pénzt PayPal-ra lehet kikérni. Regisztrálj itt!

SurveyRewardz

A SurveyRewardz igazából akár első helyen is lehetne a kérdőíves oldalak között, csupán azért szorult lejjebb, mert ugyan magyar kérdőíveket küldő, de angol kezelőfelületű oldalról van szó. A többi kérdőíves oldalhoz képest kifejezetten jól fizet, ezért ha nem okoz gondot regisztrációkor az angol nyelv, akkor az egyik legjobb választás. Mivel nem minden kérdőívről küld ki e-mailt, érdemes rendszeresen figyelni, megnyitni az oldalt, hogy minél többet kereshess vele. Regisztrálj itt!

TGM Panel

A TGM Panel egy elég új oldal Magyarországon, kevesen használják, és viszonylag sok kérdőív található rajta. Sajnos nem mindenről küld levelet, de ha rendszeresen megnyitod, akkor akár 1-2 naponta is találhatsz kérdőíveket. Regisztrálj itt!

További oldalak

További oldalakat találsz még ebben az összehasonlító táblázatban, rendszeres friss ajánlatokért pedig csatlakozz a Kérdőíves pénzkeresés Facebook csoporthoz vagy iratkozz fel erre a hírlevélre!

süti beállítások módosítása