Kérdőíves pénzkeresés

Kérdőív kavalkád vélemény

2018. december 30. -

Sokan érdeklődnek a Kérdőív kavalkád (Surveycompare) oldal iránt, ami akár havi 100 000 Ft-os bevételt hirdet, kis csillaggal megjelölve, hogy mit ért ezalatt. A *-nál aztán kiderül, hogy hetente 5 napon 5-5 kérdőívet kellene kitölteni ehhez az összeghez, ami ha valaki ismeri a magyar kérdőíves viszonyokat, annak teljesen világos, hogy lehetetlen.

Na de mi is pontosan a Kérdőív kavalkád ajánlata? Nem más ez, mint egy továbbajánló oldal, ami az adataink kitöltése és regisztráció után más kérdőíves oldalakat ajánl fel, hogy regisztrálj bennük. Nagyrészt ugyanazokat, illetve csak néhányat azok közül, amiket ide kattintva regisztráció nélkül is megtalálsz. Ha tehát gyorsan akarsz belekezdeni a kérdőívezésbe, egyszerűen regisztrálj például a Daedalus Online oldalra, illetve más, ezen a linken lévő kérdőíves oldalakra, ahol a legjobbakat találod.

A Kérdőív kavalkád elméletileg segít abban, hogy beregisztrál téged a kiválasztott oldalakra, de nekem az általam kiválasztott oldal esetében sajnos ez nem működött, pedig ez egy hasznos funkció lenne. Más is panaszkodott hasonlóra, miszerint ez a funkció igazából csak látszat, és valójában csak linkeket küld el neked e-mailben. Arra viszont mindenképp érdemes figyelni, hogy ha nem X-eled ki ezt a lap alján megbúvó lehetőséget, akkor hozzájárulsz, hogy hírleveleket küldjenek számodra. Ez utóbbi persze akár hasznos is lehet, ha csak akkor küldenek, amikor egy új, általad is használható lehetőség megjelenik, de hogy így van-e, vagy rendszeresen kapsz mindenféle reklámot, azt nem tudom, mert nem próbáltam ki ezt a funkciót. Az viszont látszik az ajánlott oldalak listáján, hogy mivel a Kérdőív kavalkád nem magyar oldal, igazából nem tudják pontosan, hogy milyen kérdőíves oldalakat lehet jól használni Magyarországról, vagy legalábbis a többségüket nem listázzák. Ha egy magyar nyelvű hírlevél érdekelne (havi max. 1 levéllel) a témában, itt tudsz feliratkozni rá.

Összességében tehát a Kérdőív kavalkád nem egy külön kérdőíves oldal, amivel pénzt kereshetsz, csak más oldalak listája, amikhez regisztráció után juthatsz hozzá. Az ötlet alapvetően jó, de a tesztelés során nekem nem érkezett meg a regisztrációs e-mail, amit kapnom kellett volna. A lap nekem 4 oldalt ajánlott, de már mind a négyet ismertem. Az általuk leírt bevétel Amerikában talán elérhető, de Magyarországon nem. Ha nem akarsz tudtodon kívül feliratkozni a hírlevelükre, akkor pedig érdemes figyelni, hogy hol lehet ezt külön X-eléssel megtiltani.

Bár az oldal hasznos lehetne, ha egy kattintással regisztrált volna helyettem több oldalra, ez a funkció nem működött, amikor próbáltam, és más is erre panaszkodott. Ennek ellenére, ha szeretnéd, nyugodtan próbáld ki, hogy mit ajánl neked, de vélhetően azt a pár oldalt, amit nekem is ajánlott.

A szerintem legjobb kérdőíves oldalak listáját itt találod.

Ha pedig mások véleménye is érdekel, és szeretnél rendszeres híreket kapni az újdonságokról, csatlakozz a Kérdőíves pénzkeresés Facebook csoporthoz vagy iratkozz fel erre a havi hírlevélre!

süti beállítások módosítása