Kérdőíves pénzkeresés

MarketAgent magyar nyelven

2019. január 24. -

A MarketAgent az egyik legismertebb európai kérdőíves oldal. A cég németországi, de az oldal maga több nyelven elérhető, és köztük a magyar is szerepel.

Az oldal magyar fordítása nem tökéletes, de nem is automatikus robotokat használtak hozzá, mint egyes más oldalak. Ez szerencse, mert az automatikus fordítók néha teljesen érthetetlenné teszik a szöveget. Bár a MarketAgent oldalán is van néha furcsa szöveg, amin látszik, hogy a fordítás során eltorzult (pl. "Pontegyenlegét Cseretőzsde bármikor készpénzre, illetve együttműködő partnereink áruira vagy szolgáltatásaira válthatja." vagy "Ön kap ... 50 Az Ön erőfeszítéseit bónuszpontokkal jutalmazzuk."), és egyes helyeken (pl. Facebook belépés) a szöveg kilóg a gombról, az oldal alapvetően érthető és használható magyarul, és bárki megérti a rajta található magyar nyelvű szövegeket. Ugyan van egy-két hely, ahol a fordítás elmaradt, szerencsére ezek megértése nem szükséges az oldal használatához.

Ami az oldal Magyarországról való használatát illeti, itthonról is viszonylag sok kérdőív érhető el, rendszeresen jönnek e-mailben meghívók. Bár vannak, akik a több kérdőív reményében más országot adnak meg regisztrációkor, ezt semmiképpen nem ajánlom. Egyrészt a számítógéped IP címéből látszik, hogy honnan vagy, másrészt ha magyarul használod az oldalt, akkor úgyis magyarnak számítasz (ha meg nem, akkor a kérdőíveket is más nyelven fogod kapni), harmadrészt ez az oldal átverése, ami ha kiderül, nem fognak fizetni neked és kitilthatnak az oldalról. A MarketAgent a kevés itthonról is használható oldalak egyike, és ha hosszú távon szeretnénk használni, fontos, hogy a kérdőíveket adó cégek meg legyenek elégedve az eredményekkel, azaz valós, használható válaszokat kapjanak. Semmilyen hamis vagy megtévesztő választ nem érdemes adni, amúgy is sok esetben kiderülhet, pl. egymásnak ellentmondó válaszok miatt.

A MarketAgent tehát magyarul is jól használható. Ha szeretnél regisztrálni rá, itt teheted meg.

Ha pedig más jó kérdőíves oldalak is érdekelnek, nézd meg az itt található listát!

süti beállítások módosítása