Kérdőíves pénzkeresés

Mobrog vélemények

2019. február 06. -

mobrog.pngA Mobrog egy olyan kérdőíves oldal, ami 70-nél is több országban jelen van, és aktívan hirdeti magát, és hazánkban is nagyon népszerű. Az oldal magyar felülete nem teljes, egyes részek, például a gyakori kérdések nem is jelennek meg magyarul, ezért előfordulhat, hogy némi angoltudásra van szükség, ha problémánk adódik, de alapvetően jól használható magyarul.

A kérdőíves oldalak között vannak rosszabbul és jobban kinéző oldalak, áttekinthetőség tekintetében azonban a Mobrog jól teljesít. Az összedobott, gagyi oldalak alapból nem annyira megbízhatóak, de a Mobroggal ebből a szempontból nincs probléma, se nem összedobott, se nem megbízhatatlan, hiszen az egyik legnépszerűbb, rendszeresen fizető oldal hazánkban is.

Ha körülnézünk a neten Mobrog vélemények után kutatva, azt találjuk, hogy többen panaszkodnak amiatt, hogy meghívják őket kérdőívekre, aztán az első pár kérdés után kiderül, hogy mégsem megfelelőek a kitöltéshez. Ez nem Mobrog-specifikus dolog, általában jellemző a kérdőíves oldalakra, és idővel, ahogy az oldalak jobban megismernek téged, javulni szokott. Sokat segíthet rajta, ha az ember részletesen kitölti a profilját, hiszen ez alapján és a korábbi kérdésekre adott válaszaid alapján is igyekezhetnek relevánsabb meghívókat küldeni.

A Mobrog nem csak webes, hanem mobil alkalmazásos felméréseket is kínál, ami jó kiegészítő, főleg, mert kevesebben használják ezt az opciót, így jobb esélyekkel indulhatsz. Letölteni regisztráció után tudod, a linket megtalálod hozzá a weboldalukon.

A pénz Skrillen és PayPal-on is kikérhető, a kifizetési limit 1500 Ft, a pénz megbízhatóan megérkezik.

Regisztrálni itt tudsz:

A fentiek alapján én ajánlom az oldalt, de javaslom, hogy nézd meg a legjobb kérdőíves oldalakról szóló listámat, és regisztrálj más oldalakra is (például a kedvencemre, a Daedalus Online-ra), hiszen minél több helyen van fenn, annál több pénzt tudsz hosszú távon keresni. Ha pedig szeretnél értesítést kapni az új lehetőségekről, iratkozz fel itt!

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása