Kérdőíves pénzkeresés

Paidera.com vélemény

2019. március 22. -

A Paidera.com egy kérdőíves oldal, ahol regisztráció után már azonnal rendelkezésedre áll egy csomó kérdőív, amit rögtön ki tudsz tölteni. A kérdőívek 10-30 kérdésből állnak, és $0.05-$0.20 között fizetnek. Mindenki célcsoport, ha végigmész a kérdéseken, már ott is a pénz Paidera-s egyenlegeden. Ez így elsőre nagyon jól hangzik, nem?

De csak elsőre. A kérdőíveknél minden kérdés után 5 mp-et kell várnod, amíg egy reklám jelenik meg. A kérdőívek témája és ezen megoldás alapján úgy tűnik, hogy az oldal lényege nem az, hogy kérdésekre válaszolj, amikért valaki fizet a Paidera-nak, sokkal inkább az, hogy reklámokat nézz, és a kérdőívek csak indokul szolgálnak erre.

Az oldalon elvileg lehet cikkírással és videó feltöltéssel is keresni, de az egyetlen ajánlat jelenleg az, hogy a Paidera-ról írj cikket $0.20-ért vagy tölts fel videót $0.15-ért. Elvileg fizet más emberek beszervezéséért is, de igazából sehol sem derül ki, hogy mennyit, csak annyit találni, hogy $0.25 / kattintás árig fizet, de hogy mitől függ, hogy mennyit, azt nem tudni. A kattintásoknak ugyanakkor van egy 1000-es limitje. Egyes kérdőívek csak akkor érhetőek el, ha már beszerveztél egy megadott számú embert.

A kifizetési limit $30 vagy $20, ha legalább 150-en regisztráltak utánad. A fenti ajánlatokkal jelenleg ez a limit nem érhető el, de hosszú távon persze elképzelhető, hogy van rá esély.

Mindezek alapján úgy tűnik, hogy az oldal arra lett optimalizálva, hogy minél több reklámot nézzenek a tagok, és minél több embert szervezzenek be maguk alá, de a kifizetési limitet lehetőleg senki se érje el.

A Paidera-t nem ajánlom pénzkeresésre, mert szerintem félő, hogy egy fillért sem fogsz látni belőle.

Ha szeretnél pénzt keresni kérdőívek kitöltésével, ebben a listában ajánlott oldalakra érdemes inkább regisztrálni.

süti beállítások módosítása