Kérdőíves pénzkeresés

Mit csináljak, hogy több kérdőívre feleljek meg?

2019. március 24. -

tobbkerdoiv.jpgTöbbek tapasztalata, hogy meghívják őket egy-egy kérdőív kitöltésére, és csak az első pár kérdés után derül ki, hogy nem is felelnek meg, ezért nem tölthetik ki azt. Ez persze igen kellemetlen érzés, hiszen az ember már előre örült a pénznek, foglalkozni is kezdett a kérdőívvel, aztán mindez semmivé válik.

Szerencsére az ilyen esetek számát jelentősen csökkenteni lehet. A meg nem felelés sok esetben azért lehet, mert nem töltötted ki regisztráció után a kezdeti (sok oldal esetében nem fizetős) "bemutatkozó" kérdőíveket. Bár ezek néha egész hosszúak lehetnek, kitöltésük fontos, mert ez alapján ismernek meg, és tudnak releváns kérdőívet küldeni. Ha minden adatot megadsz, akkor jóval kisebb eséllyel kapsz olyan kérdőívet, aminek nem tartozol a célcsoportjába, hiszen már előre ki tudnak szűrni.

Vannak bizonyos foglalkozások, amik a legtöbb esetben kizáró tényezőnek számítanak. Ilyen sok esetben az, ha marketinggel, reklámmal vagy mondjuk webfejlesztéssel foglalkozol. Ha ilyesmi munkád van, akkor sajnos arra kell számítanod, hogy emiatt kevesebb kérdőívnek fogsz megfelelni.

Ha már részt veszel egy kérdőívben, fontos, hogy őszintén válaszolj, és tarts be minden szabályt! A kifejtős kérdéseknél (ha vannak) írj minél részletesebben! Így összességében több meghívást kapsz a későbbiekben, mert megbízhatónak fog tartani a rendszer.

Ha nagyon zavarnak az elutasítások, dönthetsz úgy, hogy csak azokon az oldalakon vagy jelen, ahol nem találkozol ilyesmivel. A magyar oldalak közül a MarketAgent és a Talk Online például olyan, hogy akkor is fizet egy kisebb összeget, ha nem felelsz meg, így a fáradozásod azért nincs elveszve.

A Talk Online-ra itt kérhetsz meghívót, a MarketAgentre pedig itt tudsz regisztrálni.

Angol nyelven a Testable Minds az az oldal, ahol soha nem találkozni elutasítással - ezt azért tehetik meg, mert ők tudományos kutatásokkal foglalkoznak, így nem nagyon kell kiszórniuk senkit a résztvevők közül.

Az egyes oldalakon eltérő az elutasítások száma, ezért azt ajánlom, hogy próbaképpen regisztrálj a lehető legtöbbre - ezután hamar ki fog derülni, hogy melyik az, amelyik számodra még elfogadható mennyiségben küld olyan meghívókat, amikről utóbb kiderül, hogy nem tartozol a célcsoportjukba. A legjobb oldalakat ide kattintva találod.

süti beállítások módosítása