Kérdőíves pénzkeresés

Surveyrewardz regisztráció - képes útmutató

2019. április 16. -

sr_register.pngFrissítés: Az oldal azóta teljesen megváltozott, már másképp kell regisztrálni rá, és már nem szerepel az általam ajánlott oldalak között.

A Surveyrewardz egy angol felületű oldal, ami kérdőívek kitöltéséért fizet, és ahol gyakran vannak magyar nyelvű kérdőívek is. A használata egyszerű: regisztrálsz, majd rendszeresen meglátogatod az oldalt, hogy lásd, van-e épp számodra fizetős kérdőív. Ha összegyűjtöttél legalább $5-t (ez néhány kérdőív kitöltésével elérhető), akkor kikérheted a pénzedet.

A regisztráció egyszerű:

  • Látogasd meg az oldalt!
  • Kattints a Registration gombra!
  • Fogadd el az adatvédelmi nyilatkozatot és a felhasználási feltételeket a két kis négyzet kipipálásával!
  • Kattints a Facebook regisztrációra, vagy ha e-mail címmel regisztrálnál, akkor add meg az e-mail címedet és egy jelszót (Password)!

sr_register2.png

  • Néha csak ilyenkor dobja fel a sütik használatához való beleegyező ablakot, ha így van, akkor pipáld ki a feljövő ablakban a négyzetet!
  • A bemutatkozó kérdéseknél add meg az irányítószámodat, a születési évedet, hogy fiú (Male) vagy lány (Female) vagy, van-e gyerek a háztartásban (terhes vagy / van / van (és a tiéd) / nincs), illetve hogy hol élsz (bérelt apartman / saját apartman / bérelt ház / saját ház / farm / kollégium / szülőknél élsz / egyéb).
  • Kattints a Continue gombra!
  • Folytasd a kérdések megválaszolását: ki dönt a vásárlásokról otthon (én / más / együtt), rendszeresen vezetsz-e (igen, saját autót / igen, más autóját / igen, céges autót / nem), cigizel-e ( igen / néha / le akarok szokni / nem, de dohányterméket fogyasztasz / nem / nem, csak elektromosan), milyen gyakran jársz moziba (ritkábban mint havonta / havi 1-2 / havi 2-3 / havi 3-4 / havi 4-5 / több / soha / nem válaszolok) és van-e okostelefonod (igen, üzleti / igen, személyes / igen, mindkettő / nincs).
  • Kattints a Continue gombra!
  • Élesítsd a regisztrációdat az e-mail címedre küldött linkre kattintva! (Vigyázz, lehet, hogy a Spam-ben lesz a levél!)

A kérdőíveket az Account menüpont alatt találod. Ezt az oldalt érdemes elmenteni, és rendszeresen látogatni, hogy minél több kérdőívet ki tudj tölteni. Ha éppen van kérdőív, akkor itt látod, hogy hány perc a kitöltése és mennyi időt igényel. A kitöltést a "Complete this survey" gombra kattintva tudod elkezdeni.

sr_survey.png

Előfordul, hogy az első pár kérdés után kiderül, hogy az adott kérdőívnek nem tartozol a célcsoportjába. Ha mégis később írna ki ilyesmit, annak általában az az oka, hogy a válaszaid nem feleltek meg a valóságnak, túl gyorsan írtad őket vagy önellentmondásosnak találták, azaz úgy gondolják, hogy valószínűleg csalni próbáltál. Ezt elkerülheted, ha odafigyelsz és mindenre őszintén válaszolsz.

Ha összegyűlt legalább $5 a számládon, akkor a Withdraws menüpontban tudod kikérni. (Korábban $1 volt a minimum kikérhető összeg, a képen még ez látszik.) Ehhez meg kepp adnod a PayPal címedet, ahova a pénzt küldhetik, illetve hogy mennyi pénzt szeretnél kikérni. Ha $10-nél kevesebbet kérsz ki, akkor $0.10 kezelési költséget számolnak fel.

sr_withdraws.png

süti beállítások módosítása