Kérdőíves pénzkeresés

Earnably kifizetés

2019. április 25. -

earnablycash.pngAz Earnably egy angol nyelvű kérdőíves oldal, ahova Magyarországról is lehet regisztrálni. Mint sok más hasonló oldalon, a kérdőívek kitöltéséért itt is pontokat kapsz, amit aztán később pénzre válthatsz át.

Alapvetően nem szeretem, amikor valahol pontok formájában beszélnek a juttatásokról, mert ez megnehezíti, hogy átlássuk, hogy pontosan mennyit is kerestünk. Van, ahol az átváltás könnyű (a MarketAgent-nél például 100 pont egy Euró), de van, ahol jóval nehezebb (az Országos Panelen például 82 pont 100 Ft, amivel nehéz számolni, de legalább több a pénz értéke, mint a ponté, ami sokkal jobb, mint amikor fordítva van).

Az Earnably-nál 125 pont ér $1-t, ami szintén a nehezen számíthatóak közé tartozik, de szerencsére ha az egérrel ráállunk a pontjaink számára, akkor dollárban is megmutatja, hogy az mennyinek felel meg, így nincs olyan nagy gond. Amennyiben legalább $5-t kérünk ki, a váltás változik, ilyenkor már 100 pontért kapunk $1-t. $50 esetén még jobb váltási arányt kapunk.

A pontokat a Redeem menüpontban lehet beváltani PayPal-ra, Visa kártyára vagy decentralizált digitális pénzekre (bitcoin, Ethereum, litecoin).

Lehetőség van automata kikérést is beállítani, azonban ez plusz pénzbe kerül, így jobban megéri, ha mi magunk döntjük el, hogy mikor akarjuk a pénzt kikérni, és akkor kattintunk rá a kikérésre, amikor épp akarjuk.

Az oldal megbízhatóan fizet, a pénz a kikéréstől számítva néhány napon belül megérkezik.

Ha meg nem regisztráltál az oldalra, itt megteheted. Ha pedig más kérdőív kitöltésért fizető oldalak is érdekelnek, nézd meg ezt az összehasonlító táblázatot!

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása