Kérdőíves pénzkeresés

Megbízhatóan fizető magyar kérdőíves oldalak

2019. május 15. -

"Melyik kérdőíves oldal fizetett neked az elmúlt 3 hónapban?" - merült fel a kérdés a Kérdőíves pénzkeresés Facebook csoportban. Mint a válaszokból kiderült, az itt felsorolt oldalak közül szinte minden magyar oldal fizetett több embernek is, az élmezőnyben azonban magasan három oldal végzett:

Populáció

A Populáció 12 embernek fizetett a válaszadók közül. Az oldalról tudni kell, hogy negyedévente fizeti ki a kereseteket, és limit nélkül utal, bármennyit is kerestél ez idő alatt. Ez a fizetési séma természetesen jó eséllyel repítette őt az első helyre. Regisztrálni itt tudsz.

MarketAgent

A MarketAgent az egyik legnépszerűbb és legismertebb magyarul is elérhető kérdőíves oldal, így nem véletlen, hogy jó helyen szerepel, 10 embernek fizetett a válaszadók közül. Korábban 2 Eurótól fizetett ki, februárban azonban ezt 5 Euróra növelték, novembertől pedig már 10 Euró. Regisztrálni itt tudsz.

Mobrog

A Mobrog nevével szinte mindenki találkozott, aki kérdőíves pénzkeresésre keresett, mivel aktívan hirdet a keresőkben. Ennek is köszönhető, hogy igen sokan használják itthonról, így ő kerülhetett a harmadik helyre, a válaszadók közül 9 embernek fizetett. Regisztrálni itt tudsz:

Más oldalak

Természetesen sok más oldal is megbízhatóan fizet, érdemes megnézni a legjobb oldalak listáját itt. Ha pedig szeretnél hasonló szavazásokat látni, illetve részt venni bennük, csatlakozz a Kérdőíves pénzkeresés Facebook csoporthoz!

süti beállítások módosítása