Kérdőíves pénzkeresés

A kérdőíves pénzkeresés titkai - tippek

2019. július 10. -

proba.jpgSokan érdeklődnek a kérdőíves pénzkeresés iránt, azonban még azok közül is, akik belekezdenek, rengetegen vannak, akik végül semmit sem keresnek - kizárólag a saját hibájukból. Honnan tudom ezt? Vannak oldalak, ahol látod a te linkeden keresztül csatlakozottak keresetét és hogy mikor jártak ott utoljára. Az ilyen listákból látható, hogy a többség csak regisztrál, majd vissza sem néz, miközben a rendszeres látogatók folyamatosan bevételre tesznek szert.

Sajnos van, aki rövid ideig lelkes, de amikor regisztráció után nem lát azonnal fizetős kérdőívet, vagy azt látja, hogy meg kellene ismerkedni az oldal menüpontjaival, elveszíti a lelkesedését. Ez aztán oda vezet, hogy bár fenn vannak több pénzkeresős oldalon is, mégsem keresnek egy fillért sem, holott mások példáján látható, hogy ők is könnyen sikerrel járhatnának.

Ha te szeretnéd ezt elkerülni, az alábbi pontok követésével garantáltan ki tudod használni az egyes oldalak lehetőségeit.

  1. Nyisd meg a legjobb kérdőíves oldalak listáját, válassz ki egy oldalt, és regisztrálj rá!
  2. Regisztráció után nézz körül az oldalon, hogy vannak-e olyan plusz kérdések, amiket még meg tudsz válaszolni. Ha találsz ilyeneket, válaszold meg mindet, mivel ezek alapján fogsz majd fizetett kérdőíveket kapni.
  3. Alaposan nézz körül az oldalon, hogy milyen lehetőségek vannak! Egyes oldalakon nincs sok lehetőség, csak kérdőívekkel kereshetsz pénzt, más oldalakon különböző más lehetőségek, vagy több kérdőíves menüpont is van. Fontos, hogy megismerd, hogy hol mi van, mert ez lesz a pénzkeresés kulcsa.
  4. Nézd meg, hogy hogyan értesülhetsz arról, ha van új fizetett kérdőív! Van, ahol e-mailt kapsz minden kérdőívről; van, ahol csak akkor szólnak levélben, ha nincs elég kitöltő; van ahol böngésző értesítést lehet kérni; van, ahol rendszeresen meg kell nyitni az oldalt, mert nincs értesítés; és olyan is van, ahol az oldalon belül több menüpontot is rendszeresen nézni kell.
  5. Olvasd el az oldal gyakori kérdéseit, hogy mindennel tisztában legyél!
  6. Az értesítésektől függően, ha szükséges, a következő hetekben rendszeresen nyisd meg az oldalt, akár naponta többször is, hogy lásd, milyen gyakran találsz kérdőívet! Ha vannak más lehetőségek is, próbáld ki őket, hátha valamelyik jobban bejön, mint a kérdőívek!
  7. Ha jön egy kérdőív, őszintén válaszolj és a kifejtős kérdésekre kimerítő, bő válaszokat adj! A válaszaid minősége alapján később még több kérdőívre hívhatnak meg (vagy akár el is maradozhatnak a következő kérdőívek).
  8. Ha mindezzel megvagy, és még van kedved, ugorj az 1-es pontra! Ha már elfáradtál, vagy nincs időd, akkor gyere vissza másnap, vagy esetleg a harmadnap, és kezdd elölről az 1-es ponttól egy másik oldallal! Fontos, hogy minél több oldalra regisztrálj, mivel így tudod hosszú távon növelni és bebiztosítani a rendszeres bevételeket.
Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása