Kérdőíves pénzkeresés

TimeBucks vélemény

2019. október 31. -

timebucks.pngA TimeBucks egy Magyarországon még kevésbé ismert kérdőíves és mikromunkás oldal, ami más nemzetközi oldalakhoz hasonlóan szintén külső szolgáltatókat használ a kérdőívekhez és a fizetős feladatok biztosításához. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy bár a kérdőívek magyar nyelvűek, az oldal felülete angol, és a legtöbb apró munka (videónézés, letöltés stb.) mind angol nyelven érhető el. Ha tudsz angolul vagy fordítóprogramot használsz, akkor az oldal sok részét Magyarországról is ki tudod használni, a kérdőívezéshez azonban nem szükséges a nyelvtudás (azon felül persze, hogy regisztrálnod kell az oldalra az angol felületen).

Az oldal designja a hasonló oldalakhoz képest átlagos, a felülete azonban - szintén csakúgy mint a többi oldal esetében - egy kissé nehezen átlátható, mivel rengeteg dolog található rajta. Ez főleg azért van, mert több különböző külsős szolgáltatót használ az oldal, amik mind másképp jelennek meg.

A legfontosabb menüpont mindenesetre az Earn (azaz "keress pénzt"), itt találhatóak a kérdőívek és a mikromunkák is. Az egyes fülek mind más-más külsős szolgáltatót rejtenek, így mindegyiken külön-külön egymástól függetlenül jelennek meg a pénzkeresési lehetőségek.

 A minimum kifizetési limit $10, ami akár bitcoinban is kikérhető.

Fontos, hogy a TimeBucks nem fizet PayPal-ra. Bankszámlára úgy tudod kikérni a pénzt, ha előtte regisztrálsz a Transferwise oldalon, és a Transferwise-os e-mail címedet megadod a TimeBucks-on. Ezt érdemes előre, akár most azonnal megcsinálni, hogy nehogy később probléma legyen a pénz kikéréssel, ha esetleg valamiért nem sikerülne a Transferwise-t beüzemelni. Segítséget itt találsz hozzá.

Regisztrálni ide kattintva tudsz, ha pedig szeretnél egy részletes leírást olvasni a TimeBuckson történő pénzkeresési lehetőségekről, akkor olvasd el ezt a cikket!

Ha érdekelnek más hasonló kérdőíves oldalak is, nézd meg ezt a listát!

süti beállítások módosítása