Kérdőíves pénzkeresés

JTN Panel kifizetés - vélemények

2019. december 03. -

jtnpanel.pngA JTN Panel egy magyar kérdőíves oldal 7600 Ft-os kifizetési limittel. A pénzt más oldalakkal szemben nem néhány nap vagy hét alatt küldik ki, szabályzatuk szerint erre 45 napjuk van, ami extra hosszú időnek számít a kérdőíves oldalak között, én nem is tudok más olyan oldalról, ami ilyen sokáig várakoztatna.

Ha valaki nem tudja, hogy a kifizetés ilyen sokáig tart, akkor a hosszú idő könnyen megtévesztő lehet számára, és azt hiheti, hogy a JTN Panel nem fizet. A különböző fórumokon csakugyan találni ilyen panaszokat, és többen írnak arról is, hogy leveleket kellett írniuk, hogy megkapják a kikért pénzüket. De vajon megvárták a 45 napot?

Annak kiderítésére, hogy a JTN Panel kifizetésekkel valóban vannak-e problémák, a Kérdőíves pénzkeresés Facebook csoportban készült egy szavazás arról, hogy kinek fizetett az oldal. A szavazás eredménye biztató: azok közül, akik próbálták az oldalt, és elérték már a kifizetési limitet, az elsöprő többség megkapta a pénzét, a többiek pedig általában még 45 napon belül vannak, és várták a kifizetést. Jelen cikk írásáig egyetlen személy jelölte meg, hogy már kifutott a 45 napból és mégsem érkezett meg a pénz, és ketten mondták, hogy megkapták a pénzt, de panaszkodniuk kellett hozzá.

A JTN Panel tehát megbízható oldal, csak nagyon sokáig kell várni a kifizetésekre. Ide kattintva találsz egy összefoglalót arról, hogy melyik másik kérdőíves oldal mikor fizet.

Ha érdekelnek más hasonló, gyorsabban fizető kérdőíves oldalak is, nézd meg ezt a listát!

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása