Kérdőíves pénzkeresés

Online pénzkeresés kérdőív kitöltéssel

2020. március 20. -

Ez a cikk rövid bevezetőt nyújt ahhoz, hogy ha még sosem próbáltad, hogyan keress online pénzt kérdőívek kitöltésével.

gepeles.jpgA pénzért való kérdőív kitöltés azért nagyon jó lehetőség a kezdő internetes pénzkeresők számára, mert semmilyen különleges szaktudást nem igényel. Egyszerűen válaszolnod kell néhány, az hétköznapjaidra vonatkozó kérdésre (például a vásárlási szokásaiddal vagy egy termékkategóriával kapcsolatban), és ezért fizetnek neked.

Sok különböző cég kínál fizetett felméréseket, és egyszerűen annyi a dolgod, hogy regisztrálsz néhányhoz (minél több oldalhoz csatlakozol, annál több fizetős lehetőséget kapsz), kitöltöd a személyes adataidat (ez alapján tudják, hogy milyen jellegű kérdőíveket küldjenek neked), és várod a megbízásokat, amikre a legtöbb esetben e-mailben kapsz meghívót.

A kezdéshez szükséged lesz vagy egy PC-re vagy egy mobiltelefonra (amin ezt olvasod, az pont megfelelő lesz), valamint a pénz kikéréséhez bankszámlára vagy PayPal-ra (erről itt olvashatsz). Ha ez utóbbi közül egyikkel sem rendelkezel, az sem gond, mivel vannak olyan kérdőíves oldalak, amik utalványokkal fizetnek.

Az induláshoz egyszerűen nézz ki néhány oldalt a kérdőíves cégek közül (ezek listáját ide kattintva megtekintheted), és próbáld ki őket! Ne várd azt, hogy azonnal rengeteg munkát kapsz, de a legtöbb cégnél heti vagy kétheti rendszerességgel legalább kapsz megbízásokat, és ha többhöz is regisztrálsz, jó eséllyel fogsz olyat találni, ahol éppen van kitölthető kérdőív.

Ha igazán sikeres akarsz lenni, fontos, hogy gyorsan reagálj a meghívókra, mivel csak véges számú ember töltheti ki az egyes kérdőíveket, illetve válaszolj őszintén és alaposan, hiszen ez alapján kaphatsz majd később újabb lehetőségeket. További tippeket ezekben a cikkekben találsz.

Ha többet szeretnél megtudni a témával kapcsolatban, nézz körül a blogomon, hiszen az egész blog a kérdőíves pénzkeresés témáját járja körül! :)

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása