Kérdőíves pénzkeresés

Fókuszcsoport jelentkezés

2020. április 02. -

tobbkerdoiv.jpgA fókuszcsoportos kutatás egy olyan felmérési módszer, ahol az emberek egy csoportjának a véleményét kérik ki, általában interjú, csoportos beszélgetés formájában. A legtöbb ilyen lehetőség személyes megjelenést kíván, és általában az utcán szedik hozzá össze a résztvevőket, de az Internet korában persze furcsa lenne, ha nem lenne lehetőség online is részt venni ilyesmin.

Természetesen sok magyar nyelvű kérdőíves oldal van, ahol kíváncsiak a véleményünkre. Az offline fókuszcsoportos beszélgetésekhez hasonlóan itt is megjutalmazzák a résztvevőket, itt azonban többnyire nem termékeket adnak a véleményükért cserébe, hanem általában pénzt, amit PayPal-ra vagy bankszámlára lehet kikérni, ha az ember elérte a megfelelő összeget. Ez utóbbihoz többnyire több kutatásban is részt kell venni.

Ha szeretnél te is jelentkezni kutatásokra, ide kattintva megtalálod a legjobb kérdőíves oldalak listáját, a Kérdőíves pénzkeresés Facebook csoportban pedig mindig értesítést kaphatsz az új lehetőségekről, és akár a kérdéseidet is felteheted.

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása