Kérdőíves pénzkeresés

BeerSurveys ismertető, vélemény

2020. május 20. -

beersurveys.pngA BeerSurveys egy Magyarországon még kevésbé ismert oldal, ezért kevés magyar van rajta, de az az igazság, hogy kérdőív is kevés, ezért alapvetően nem sokat veszít, aki nincs fenn rajta. Az általa küldött kérdőívek magyar nyelvűek, de az oldal felülete angol. Minimális angol tudással vagy fordítóprogram használatával könnyen el lehet boldogulni vele.

A kérdőívek mellett érdemes megemlíteni, hogy különböző apró feladatokkal is lehet pénzt keresni. Ezek a Tasks menüpontban találhatóak. Gyakran vannak itt olyan feladatok, hogy például YouTube-on követni kell valakit, vagy kommentelni kell, és ezért fizetnek.

A kérdőívek és más kisebb pénzkeresős feladatok az Offerwals menüpontban találhatóak. Itt egy almenüben lehet választani a különböző cégek ajánlatai között. Ha az egyikben nem találsz semmi tetszetőset, vagy általad is kitölthető kérdőívet, érdemes megnézni a többit, mert mind más-más cég.

A kérdőíveket az oldal rendszeres felkeresésével lehet megtalálni, ezért a pénzkereséshez fontos, hogy aktív legyél, és mindig felnézz, hogy van-e valamilyen újdonság. Az sajnos nem elég, ha csak regisztrálsz, és vársz, mert nem igazán szokott meghívókat küldeni.

Fontos, hogy ha 30 napig nem lépsz be az oldalra, akkor inaktívvá minősítenek, és lezárják a regisztrációdat.

A kifizetés úgy működik, hogy regisztrálnod kell a BeerMoneyForum oldalra, és oda kapod meg a pénzedet pontok formájában. Ezután ott tudod felvenni a szokásos módon, pl. PayPal-ra.

Ha már fenn vagy mindenféle más oldalon, és szeretnél még valahova regisztrálni, adhatsz neki egy esélyt, de sajnos nem nagy szám az oldal.

Regisztrálni itt tudsz.

Ha pedig érdekelnek más hasonló lehetőségek is, nézd meg ezt a listát!

süti beállítások módosítása