Kérdőíves pénzkeresés

ySense - pénzkeresés kvízjátékkal

2020. június 29. -

adgate.pngAz ySense egy nemzetközi oldal, ami kérdőívek kitöltése mellett kisebb feladtok elvégzéséért és játékért is fizet. Az utóbbiak közül az egyik lehetőség a kvízjátékokban való részvétel. Ezeket a játékokat regisztráció után az Offers menü AdGate almenüpontjában találjátok.

A kvízkérdések angolul vannak, de minimális nyelvtudást igényelnek (vagy fordítóprogramot is használhatsz). A legegyszerűbb kvízek nem is szövegesek: a "can you spot" kezdetű kvízekben különböző dolgokat, például egy egeret kell megtalálni egy képen, és megmondani, hogy a kép négy része közül melyikben található. A kvízben mindig adnak négy lehetséges választ (A, B, C, D), ezekre kell kattintani a kép alatt (tehát nem a képen!). Más kép alapú kvízekben például a képek közötti különbséget kell megtalálni vagy logókról kell kitalálni, hogy melyik cégekhez tartoznak. Ha nem tudod a választ, használhatod hozzá a Google keresőt. (Mint kiderült, van olyan oldal is, ami kifejezetten ezen kvízjátékok válaszait gyűjti.)

Egy-egy kvíz több kérdésből áll, a kifizetéshez pedig helyes válaszokat kell adni, azonban a kérdések mindig nagyon egyszerűek szoktak lenni. Bár egy-egy játék nem fizet sokat, egy nap több játékban is részt lehet venni, és amikor épp nincs jobban fizető kérdőív, akkor érdemes lehet ezzel is növelni a bevételeinket.

mouse.png

Ha még nem vagy fenn az oldalon, itt tudsz regisztrálni. Sok sikert!

A legjobb pénzkeresős kérdőíves oldalak listáját itt találod.

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása