Kérdőíves pénzkeresés

GreenPanthera vélemény: megbízhatóság, kifizetés

2020. szeptember 04. -

greenp.pngA GreenPanthera nemzetközi kérdőíves oldal, ahol magyar kérdőívek is vannak. Ahogy sok más hasonló oldal esetében, a kezelőfelület itt is angol, de ez nem igazán nehezíti meg az oldal használatát, hiszen eleve kevés dolgot kell angolul tudni hozzá, és ez a tudás is helyettesíthető a böngésző beépített fordítóprogramjával vagy egy külső fordítóval.

Az oldalon a Personal Account-on belül az Earn Money menüpontban találhatóak kérdőívek, de  levelet is szokott küldeni, ha épp van valami kitölthető. A levelekre érdemes minél gyorsabban reagálni, így várhatóan heti több kérdőívet ki fogsz tudni tölteni. Összességében viszont itt sem érdemes csak a levelekre hagyatkozni, mivel az oldalt rendszeresen meglátogatva itt is több kérdőívhez juthatsz. Sajnos a belépést nehezíti, hogy minden alkalommal be kell írni egy pár karakteres kódot (captcha-t), ezt én feleslegesnek tartom, de azért nem nagy probléma, csak kis bosszantás, amivel más oldalon nem találkoztam.

Ahogy más oldalaknál, itt is előfordul, hogy egy-egy kérdőívre nem találnak alkalmasnak, de a rendszer tanul, és idővel egyre ritkábban fordul ilyesmi elő. A pénz jóváírásával nekem nem volt gondom, de ha egy kérdőív kitöltése közben ellentmondasz saját magadnak vagy a profilod adatainak, esetleg túl gyorsan válaszolsz, úgy, hogy még időd sem volt elolvasni a kérdést, akkor előfordulhat, hogy csalás miatt nem kapod meg az adott kérdőívért a pénzt. Ez persze más oldalaknál is így van.

Ne ijedj meg, ha nem jelenik meg rögtön a kérdőívért kapott pénz az oldal tranzakciók részénél, vasárnap este 11 és hétfő hajnali 1 között jóváírják majd.

A GreenPanthera kifizetési limitje viszonylag magas, $30, azonban ez nem feltétlenül rossz jel. Ahogy a Univox community esetében is volt, ahol a kifizetési limit $25, az oldalon sokkal jobb lehetőségek vannak, mint más helyeken, ahol $1-os vagy esetleg limit nélküli kifizetéssel csábítanak. Én mindig is úgy gondoltam, hogy jobb tovább várni, és többet keresni, mint hamar megkapni a jóval kevesebb pénzt. A GreenPanthera oldalon márpedig össze lehet gyűjteni a $30-t, nem azért ilyen magas a limit, hogy sose érhesd el. Az első kikérést segíti, hogy a regisztráció után az adatlapod kitöltéséért $5 bónuszt kapsz.

Összességében az oldal megbízható, és ahogy a képen is látható, megbízhatóan fizet. Nyugodt szívvel tudom ajánlani a regisztrációt.

Ha érdekelnek más hasonló jó lehetőségek is, nézd meg ezt a listát!

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása