Kérdőíves pénzkeresés

Hogyan keress több pénzt a kérdőíves oldalakkal?

2020. szeptember 20. -

penz.pngA kérdőíves oldalak használata egyszerű: az ember regisztrál, várja a meghívókat, és ha jön egy kérdőív, kitölti. Ez a megoldás valóban jó azoknak, akik szeretnének egy kis aprópénzt keresni a véleményükkel, és nincs is ezzel gond. De ha valaki többet szeretne keresni, akkor bizony itt is tanulni, gyakorolni, próbálkozni kell.

1. Offerwall-ok

ySense, CashKarma, KeepRewarding - mi a közös ezekben az oldalakban? Az, hogy nem csak kérdőívekkel lehet rajtuk pénzt keresni, így bármelyik nap lehetőséged van keresni rajuk, akkor is, ha épp nincsen kérdőív.

A tapasztalatok alapján (a továbbiakat 300 magyar felhasználó statisztikája alapján írom) vannak is néhányan, akik tízezreket keresnek velük, de ők csak a felső egy százalékot jelentik, és a kereset utána gyorsan csökken. Mit csinálnak ők másképp, mi bennük a közös? Először is, minden nap fellátogatnak az oldalra, és majdnem minden nap keresnek is valamennyi pénzt. Másodszor pedig nem csak a kérdőívekkel foglalkoznak, hanem a többi ajánlattal, az úgynevezett Offerwallokkal is.

Ha többet akarsz keresni, azt kell tenned, amit ők is tesznek:

  • Minden nap látogasd meg az oldalakat, illetve lépj be a mobil alkalmazásba, függetlenül attól, hogy küldtek-e meghívót.
  • Ha várakozik kérdőív, próbáld meg kitölteni, hátha alkalmas vagy rá.
  • Ha már nincs több kérdőív, menj át más menüpontokba, és nézd meg, mivel tudnál még pénzt keresni. Ne hagyd abba a keresést, amíg nem sikerült legalább az egyik oldalon (vagy akár mindegyiken) valamennyi (akármilyen csekély) összeget keresned! Idővel meg fogod ismerni az összes lehetőséget, és tudni fogod, hogy mivel érdemes próbálkoznod.
  • Csináld ezt legalább egy hétig, és nézd meg, mennyit kerestél! A következő héten próbáld meg megduplázni!

2. Kérdőívek

A kérdőíves oldalaknál leggyakrabban az áll a pénzkeresés útjában, hogy nincs elég olyan kérdőív, aminek a célcsoportjába tartozol. Ahhoz, hogy minél több kérdőívet ki tudj tölteni, érdemes az alábbiakat követni:

  • Lépj be minden olyan oldalra, ahova regisztrálva vagy, és nézd meg, hogy a profilod teljesen ki van-e töltve! Ha nincs, töltsd ki! Ha ritkán szoktál belépni, akkor könnyen lehet, hogy találsz új kérdéseket, vagy hogy már csupán amiatt, hogy újra beléptél, hamarosan több kérdőív meghívó fog érkezni.
  • Vannak olyan oldalak, ahol nem minden kérdőívről küldenek meghívót. Ezeket érdemes rendszeresen felkeresni, vagy egy böngésző fülön nyitva tartani, és időnként rájuk nézni, hogy van-e ott valami.
  • Nagyon fontos, hogy minél több oldalon legyél fenn, hiszen a legtöbb oldalon más-más kérdőívek érhetőek el, és így kaphatod a legtöbbet. A legjobb oldalak listáját itt találod. Ha valamelyiken nem vagy fenn, regisztrálj rá, akár egy hétre beosztva, minden nap más új oldalakat próbálva ki. Ha ezeken már fenn vagy, még több oldalt találsz ebben a listában.
  • A kérdőíveknél a gyors reagálás rendkívül fontos, hiszen egy kérdőívet csak meghatározott számú személy tölthet ki. Emiatt ügyelj arra, hogy a meghívók semmiképpen ne kerüljenek a levélszemét közé, és lehetőleg kapj azonnali hang értesítést a beérkezett meghívókról a telefonodon! Érdemes végignézni az oldalakat, és ahol van más értesítési forma (böngésző értesítés vagy mobil alkalmazás), ott ezeket is beállítani, letölteni, mert előfordul, hogy így több kérdőív értesítést kapsz.

Végül a legfontosabb tipp: ne add fel! Eleinte a dolog lassabban megy, mert bele kell tanulnod, és az oldalaknak is látniuk kell, hogy igényes, megbízható válaszokat adsz. Meg kell, hogy ismerjenek, hogy kevesebb olyan kérdőívet küldjenek, amiről időközben derül ki, hogy nem tartozol a célcsoportjába. Ne add fel! Próbálkozz naponta, és azt fogod észrevenni, hogy idővel egyre többet keresel!

Sok sikert! :)

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása