Kérdőíves pénzkeresés

PaidViewpoint vélemény

2019. január 30. -

A PaidViewpoint oldalt meglátogatva az ember már rögtön látja, hogy ez nem egy gagyi, összetákolt oldal: egyedi, modern design, átgondolt kezelőfelület várja az angolul tudó pénzkeresőt. A regisztráció után az egyes adatok kitöltéséért már pénzt kapunk, így ha mindent jól végigcsináltunk, akkor rögtön $1 üti a markunkat. Mindez persze még nem jelent semmit, ha nem érjük el a kifizetési limitet, de legalább egy kicsivel könnyebben elérhetjük.

A kifizetési limit a hasonló oldalakhoz képest meglehetősen magas, $15. Van olyan kérdőíves oldal, amivel a legtöbben egy év alatt sem keresnek ennyit - de szerencsére a PaidViewpoint nem tartozik közéjük. Általában már rögtön regisztráció után fogad egy kérdőív, és folyamatosan jönnek az újabbak.

Az oldalon egy úgynevezett "TrustScore", azaz megbízhatósági pont méri, hogy mennyire vagy megbízható. Ha egy kérdőívet nem konzisztensen töltesz ki, nem olvasod el a kérdéseket, és erre rájönnek, a TrustScore-od csökken, és kevesebb kérdőívet kapsz. Ha megbízható vagy, akkor több lehetőséggel keresnek meg téged, és több pénzt is kapsz a válaszaidért. Érdemes 9000 fölé juttatni a TrustScore-odat, hogy a lehető legtöbb pénzt kereshesd. Az egy felhasználó által kapható havi kérdőívek száma limitált, és a megbízhatóság az, amivel ezt a limitet növelni lehet. Mint más oldalakon, itt is vannak ingyenes kérdőívek, amiknek az a célja, hogy meghatározzák, milyen fizetős kérdőíveket kapj. Ezek kitöltésével a TrustScore-od is növelhető (fontos azonban, hogy itt is őszinték legyünk!).

Az aktuális kérdőívekről az oldalon találunk értesítést, de ha a beállításoknál azt adtuk meg, akkor e-mailt is kapunk róluk. Ennek ellenére érdemes lehet időnként belépni, mert előfordul, hogy találsz olyan kérdőívet, amiről nem jött értesítés.

A kifizetés 3 napon belül megérkezik, fontos azonban, hogy jól adjuk meg a PayPal címünket, mert a PayPal cím cseréje lenullázza az addig összegyűjtött pénzt, vagy alternatívaként válaszható módon 180 napra lefagyasztja azt. Ezzel védekeznek a csalások ellen.

A PaidViewpoint-ot nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek. Regisztrálj ide kattintva!

Ha pedig más jó kérdőíves oldalak is érdekelnek, itt találod a legjobbak listáját.

Töltsd ki a felméréseket
süti beállítások módosítása