Kérdőíves pénzkeresés

Call for participants - angol tudományos kérdőívek

2019. március 09. -

callfor.pngA Call for participants egy angol kérdőíves oldal, ahol tudományos kutatásokon lehet részt venni. Az oldal nem kezel fizetéseket, hanem inkább egyfajta apróhirdetőként működik: a kutatást végző személyek beregisztrálják az aktuális kutatásokat, és hogy mit adnak a részvételért cserébe, a látogatók pedig kereshetnek közöttük, és jelentkezhetnek rájuk.

Az oldal egyik előnye, hogy mindig rengeteg lehetőség van rajta, hátránya viszont, hogy ezek egy része nem fizet, vagy ha fizet, akkor személyesen kellene megjelenni hozzá Londonban, vagy fix összeg helyett sorsoláson vehetsz részt - más részük viszont rendesen fix összeget fizet, és akár ezekre is lehet szűrni a keresőben.

Minden egyes kutatásról olvasható egy rövid leírás, alatta pedig a legfontosabb információk, például hogy online kutatás-e, mennyi ideig tart és mit kapsz a részvételért cserébe.

Mivel néha kifejezetten érdekes kutatásokra is rá lehet bukkanni, azok, akiket érdekel a tudomány vagy a pszichológia, szabad idejükben akár kedvtelésből is részt vehetnek ingyenes kutatásokon - néha legalábbis vannak olyanok, amik szórakozásnak is kifejezetten jók.

Ha érdekelnek más jó kérdőíves oldalak is, itt találsz róluk egy rendszeresen karban tartott listát.

süti beállítások módosítása